Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.86

Superbet

Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se întâlnesc în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din play-off-ul ligii secunde. 

Universitatea Cluj este neînvinsă în actualul play-off și are șansa, în sfârșit, să urce pe un loc direct promovabil. Are 51 de puncte, iar o victorie ar urca-o peste FC Hermannstadt. Deși rezultatele sunt bune, iar situația financiară este mai stabilă decât la rivalele din campionat, lucrurile nu sunt calme în Gruia. Antrenorul Erik Lincar i-a certat pe fani după meciul trecut și a cerut ca astăzi să vină la stadion cel puțin 15.000. Ar fi un avantaj important pentru „Șepcile roșii”. 

cota2.ro

Petrolul a condus ostilitățile din prima etapă în actualul sezon și încă are un avans liniștitor în fruntea clasamentului ligii secunde, 57 de puncte, 8 peste adversara de astăzi. Pentru a oferi un plus de motivație, conducerea „lupilor galbeni” a achitat un salariu restant chiar în săptămâna premergătoare meciului. 

• Petrolul și U Cluj au remizat, scor 0-0, în partida din turul play-off-ului

• 3 remize are U Cluj în cele 5 partide din play-off. Petrolul a remizat în două dintre ele

• 5.12 milioane de euro valorează lotul Petrolului, conform Transfermarkt. Cel al lui U Cluj este cotat la 4.17 milioane

• 0-0 a fost scorul la pauză în ultimul meci direct disputat pe arena din Cluj-Napoca.

Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este @1.55.

DECLANȘEAZĂ 3 bonusuri CASH până la 500 de ron la înregistrarea pe Superbet AICI

Fleetwood Town și Sheffield Wednesday se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în penultima etapă din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Sheffield Wednesday are de departe cel mai valoros lot din League One, cotat la peste 27 de milioane de euro. Aproape toți oamenii de bază au rămas la echipă în urma retrogradării de sezonul trecut. Oaspeții de astăzi sunt primii sub linia play-off-ului, cu 79 de puncte, dar au un meci mai puțin disputat decât Plymouth și Wycombe, ambele cu câte 80 de puncte. 

Comparația cu lotul lui Fleetwood Town este dezarmantă pentru gazde. Antrenorul Stephen Crainey are la dispoziție o echipă cotată la sub 5 milioane de euro, iar poziția din clasament este în conformitate, locul 20, primul deasupra liniei retrogradării, cu 40 de puncte.

• Sheffield a câștigat meciul tur contra lui Fleetwood, scor 1-0

• 71-47 este golaverajul lui Sheffield în acest sezon. Fleetwood are un bilanț dezastruos, 58 de goluri înscrise și 75 încasate

• Sheffield a fost condusă la pauză în doar 8 dintre cele 44 de meciuri din acest sezon

• 13.70 ocazii de gol/meci și-a creat Sheffield în această stagiune. Fleetwood e net inferioară, o medie de 10.91 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru Pariu fără Egal/Draw No Bet Sheffield Wednesday în prima repriză este @1.30. 

DECLANȘEAZĂ 3 bonusuri CASH până la 500 de ron la înregistrarea pe Superbet AICI

Mansfield Town și Stevenage se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-o restanță din runda cu numărul 38 din League Two, al patrulea eșalon al Angliei. 

Mansfield Town s-a săturat de League Two, după 8 sezoane petrecute pe această scenă, și caută promovarea. Are toate motivele să se gândească la acest lucru, mai ales că a construit un lot mai mult decât decent în ultimele perioade de transferuri, cel mai valoros din competiție în acest moment, cotat la 7.38 milioane de euro. Formația antrenată de Nigel Clough și-ar asigura prezența în play-off cu o victorie astăzi. Pentru moment ocupă locul 6, cu 72 de puncte. 

Stevanage a forțat exact cât a trebuit în acest sezon. La jumătatea lunii martie a adus un nou manager, pe scoțianul Steve Evans. Acesta a obținut 10 puncte în ultimele 4 runde și a salvat matematic formația de la retrogradare. Oaspeții de astăzi sunt primii deasupra liniei, cu 44 de puncte, când mai sunt de jucat 3 etape. 

• Mansfield a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 2-1

• un singur gol a primit Mansfield în ultimele 4 meciuri directe contra lui Stevanage

• Stevanage este penultima în clasamentul meciurilor disputate pe teren străin în acest sezon, doar 2 victorii în 21 de runde

• +13 e golaverajul lui Mansfield în acest sezon. Stevanage este pe minus, 40 de goluri marcate și 62 încasate

• Mansfield a câștigat 12 din ultimele 13 meciuri jucate pe teren propriu.

Pe Superbet, cota pentru victoria lui Mansfield la pauză sau la final (PsF 1) este @1.42. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Petrolul
Pronostic:
PSF X
Cota
1.55
Fleetwood vs Sheffield Wednesday
Pronostic:
Prima repriză DNB 2
Cota
1.30
Mansfield vs Stevenage
Pronostic:
PSF 1
Cota
1.42
Cota finala: 2.86
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro