Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester City - Real Madrid

De la ora 22:00, pe ”Etihad Stadium” din Manchester, trupa lui Guardiola primeste vizita celor de la Real Madrid in mansa tur a semifinalelor UEFA Champions League.

cota2.ro



Manchester City a trecut in sferturi de Atletico Madrid dupa o dubla foarte disputata si cu multe incidente. ”Cetatenii” s-au impus cu 1-0 la general, reusind astfel accederea in semifinale. Trupa lui Guardiola are ca target acest trofeu pe care si-l doreste de ani buni, insa va fi dificil pentru ca acestia duc o lupta dificila si in Premier League, pentru castigarea trofeului. Pe teren propriu, Manchester City joaca exceptional si cred ca au prima sansa la castigarea acestui prim meci contra celor de la Real.

Real Madrid a avut mult de munca pentru a se califica in semifinale. Dupa ce s-a impus pe ”Stamford Bridge”, in tur, contra celor de la Chelsea, cu scorul de 3-1, Real s-a vazut condusa in retur cu 3-0 si eliminata din competitie. Doar pasa superba a lui Modric si instictul de ”killer” al lui Benzema au facut ca trupa lui Ancelotti sa avanseze in faza urmatoare. Real Madrid va avea un meci extrem de dificil, dupa parerea mea. In deplasare nu se descurca prea bine, iar in fata unei echipe care face posesie, e dificil sa iti creezi atacuri si orice pasa gresita poate costa enorm.

Echipe probabile:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Dias, Laporte, Zinchenko – Silva, Rodri, De Bruyne – Mahrez, Jesus, Sterling.

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Militao, Nacho, Marcelo – Kroos, Camavinga, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Junior.

Statistici meci:

  • 4 din ultimele 5 meciuri ale celor de la Manchester City au produs minim 3 goluri
  • Manchester City nu a primit gol in 4 din ultimele 7 meciuri jucate in toate competitiile
  • Manchester City nu a primit gol in ultimele 4 meciuri din UEFA Champions League
  • Doar un singur meci din ultimele 10 jucate de Real s-a incheiat cu maxim doua goluri marcate
  • Real Madrid a castigat ultimele 6 dueluri din deplasare, jucate in toate competitiile

Informatii:

  • Pep Guardiola cauta sa devina primul antrenor care reuseste sa o elimine pe Real Madrid din UEFA Champions League, a treia oara, dupa ce a reusit acest lucru cu Barcelona in sezonul 2010-2011 (3-1 la general) si cu Manchester City in sezonul 2019-2020 (4-2 la general).
  • Raheem Sterling a marcat 24 de goluri pentru Manchester City în UEFA Champions League. Dacă va înscrie în acest joc, acesta l-ar depăși pe Paul Scholes (24 goluri) și ar ocupa locul secund intr-un clasament al celor mai multe goluri marcate de un jucător englez, pentru o echipă engleză, in aceasta competitie. Pe prima pozitie se afla Wayne Rooney cu 30 de reusite.
  • Carlo Ancelotti a câștigat 74% din jocurile sale la carma celor de la Real Madrid în UEFA Champions League (26/35), avand astfel cel mai bun procent de victorii pentru un antrenor cu cel puțin 20 de meciuri, pentru un singur club, in aceasta competitie.
  • Pep Guardiola are 4 victorii impotriva lui Carlo Ancelotti, toate acestea bifandu-le in Anglia, cand antrenorul italian activa la Everton (3 succese in Premier League si unul in FA Cup). Actualul antrenor al lui Real Madrid are doar doua succese contra tehnicianului spaniol, ambele venind in sezonul 2013-2014, cand Real Madrid trecea de Bayern Munchen cu 5-0 la general, in semifinalele UEFA Champions League.
  • Real Madrid a castigat doar un meci din ultimele 6 jucate in deplasare, impotriva unor echipe din Anglia (3-1 vs Chelsea in acest sezon de UEFA Champions League). Nicio echipa nu a invins vreodata doua echipe din Anglia, in deplasare, in fazele eliminatorii din UEFA Champions League, dintr-un singur sezon.

Real Madrid va avea un meci extrem de dificil, asta cu siguranta. Imi e greu sa cred ca Benzema & Co. vor castiga astazi. Diferenta dintre cele doua formatii se observa, mai ales cand ”Los Blancos” evolueaza pe teren strain. Chiar daca in ultimele meciuri au avut evolutii bune, in aceasta seara cred ca le va fi mult mai dificil. Manchester City porneste cu prima sansa si ma astept ca trupa lui Pep Guardiola sa incerce sa-si adjudece un avantaj in aceasta prima mansa. Kevin De Bruyne e ”creierul” echipei lui Guardiola, iar fara el lucrurile nu sunt deloc bune. Cred ca astazi o sa-si faca simtita prezenta, ca de obicei, si o sa reuseasca sa inscrie sau sa ofere un assist, fiind unul dintre liderii ”cetatenilor” la aceste capitole si nu numai.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Real Madrid
Pronostic:
Kevin De Bruyne inscrie sau ofera o pasa decisiva
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 8.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro