Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger Aliassime vs Carlos Taberner

BETANO

În turul 2 la Estoril intră în arenă și favoritul numărul 1 la câștigarea trofeului, Felix Auger Aliassime urmând să joace contra lui Carlos Taberner. 


cota2.ro

Felix Auger Aliassime este un canadian de doar 21 ani aflat pe locul 10 ATP. Fost campion la juniori el este fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători ai noii generații, o certitudine deja în circuitul masculin, semifinalist la US Open, sfertfinalist la Australian Open și Wimbledon și câștigător deja a 5 turnee de nivel Challenger și unul ATP. După un început foarte bun de an, cu sferturi în Australia și 2 finale la Rotterdam și Marseille, Felix a slăbit inexplicabil nivelul, iar performanțele sale în sezonul de zgură sunt destul de modeste, sferturi la Barcelona, optimi la Marrakech și tur 1 la Monte Carlo. 


Carlos Taberner este un spaniol de 24 ani, clasat pe locul 92 ATP. Asemeni compatrioților săi, el joacă în special turnee pe zgură, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, 5 turnee Challenger câștigate. Carlos este un jucător bun de nivel ITF, însă nu prea reușește să facă performanțe în turneele importante de nivel ATP, acolo unde este obligat în general să joace calificări. Anul acesta are un turneu mic câștigat la Roseto Degli Abruzzi, însă oponenții săi au fost din afara top 100. Are înfrângeri în 2 seturi cu Brancacio, Tabilo, Jarry, Londero, Ramos, Tseng, ori Sousa, jucători mult mai slabi decât Auger Aliassime. Aici a pierdut în calificări cu Zapata Miralles însă beneficiază de statutul de lucky looser. 


Felix Auger Aliassime vine după o pauză de o săptămână și trebuie să își între în ritm înainte de Roland Garros. Valoarea lui este certă, însă trebuie să mai lucreze puțin la nivel mental, având deseori ieșiri necontrolate când jocul nu îi merge. Carlos Taberner este un zgurist clasic, însă este un jucător accesibil care de obicei nu emite pretenții în meciurile cu jucătorii de top. Merg pe 2-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger Aliassime vs Carlos Taberner
Pronostic:
Felix Auger Aliassime 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro