Ponturi Pariuri Tenis Bianca Andreescu vs Alison Riske

BETANO

Turneul WTA de la Madrid este cel mai important turneu pe zgură înainte de Roland Garros, la start fiind prezente toate jucătoarele de top din circuitul feminin. Eu vă propun un pont de la partida din turul 1 între Bianca Andreescu și Alison Riske.


cota2.ro

Bianca Andreescu este o jucătoare canadiană de origine română aflată în prezent pe locul 111 WTA. După ce a câștigat turneul de la US Open în 2019, Bianca se anunța una dintre sportivele care vor domina tenisul feminin în acest deceniu, însă o serie de probleme fizice dar și la nivel psihic i-au stopat ascensiunea. Ea a jucat extrem de puțin în ultimii ani, având doar 2 meciuri disputate în ultimele 6 luni. La Stuttgart a jucat bine, a trecut de Niemeier și a câștigat un set cu Sabalenka, una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. Totuși, Bianca are nevoie de timp pentru a reveni în top, fiind o sportivă extrem de tânără cu un talent imens. 


Alison Riske este o jucătoare din SUA de 32 ani, aflată pe locul 42 WTA. Ea este una dintre cele mai constante prezențe din tenisul feminin, fiind de numai puțin de 9 ani între primele 100 jucătoare ale lumii, o performanță de-a dreptul uimitoare având în vedere modul cum se schimbă clasamentul la fete. Cu toate acestea, Alison nu a reușit niciodată să își exploateze potențialul la maxim și are doar 3 titluri în carieră și alte 9 finale pierdute. În ultima perioada rezultatele ei sunt bune, titlu la Linz, finală la Adelaide sau optimi de finală la Miami. 


Chiar dacă nu a avut cele mai bune rezultate pe zgură, Alison Riske este una dintre cele mai experimentate jucătoare din circuit și nu o văd victimă sigură. Ea a pierdut greu meciul cu Sabalenka de la Charleston, pe o suprafață chiar mai lentă decât aceasta. Bianca Andreescu trebuie să reintre în ritmul competițional și nu o văd atât de dominantă în fața lui Riske. Mergem pe un handicap +4.5 game - uri pe Riske. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bianca Andreescu vs Alison Riske
Pronostic:
Alison Riske+4.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro