Ponturi Pariuri Tenis Irina Begu vs Belinda Bencic

BETANO

Mai venim cu un pont de la turneul WTA de la Madrid, unul dintre cele mai tari turnee pe zgură premergătoare Roland Garros. 


cota2.ro

Nu mai devreme de ora 13.30 se vor duela în primul tur, Irina Begu și Belinda Bencic. 


Irina Begu este o sportivă de 31 de ani din România, clasată pe locul 62 WTA. Deși nu a fost niciodată în prim plan, Irina este una dintre cele mai longevive jucătoare din top 100, fiind de 11 ani la acest nivel, perioadă în care a câștigat 4 turnee WTA și peste 6 milioane de dolari. Ultimul succes a venit însă în urmă cu 5 ani la București, 2017 fiind și cel mai bun an din cariera sa când a ajuns până pe locul 22 mondial. De atunci cariera Irinei a căpătat o traiectorie descendentă, ea stagnând în jur de poziția 50 WTA, fără rezultate notabile. Anul acesta are semifinale la St Petersburg și sferturi la Melbourne Summer Set 2, dar și eliminări în primul tur la Dubai, Doha ori Indian Wells. 


Belinda Bencic este o jucătoare de 25 ani din Elveția, momentan pe locul 13 WTA . Ea este una dintre cele mai solide sportive din circuitul feminin, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și deținătoarea a 7 titluri WTA. Belinda are un an bun și vine aici după titlul cucerit la Charleston, tot pe zgură, când a învins-o in finală pe Jabeur. Are de asemenea semifinale la Miami și sferturi la St Petersburg.


Irina Begu vine din calificări, unde a trecut lejer de Gorgodze și Rakhimova, însă Belinda Bencic este la cu totul alt nivel. Sportiva din Elveția este "on fire" în ultima perioadă, în care a câștigat 11 din ultimele 12 partide, printre victime fiind Kostyuk, Keys, Badosa sau Jabeur. Merg pe victorie Belinda Bencic -2.5 game-uri, la o cotă ce va varia în jur de 1.50 - 1.55

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Irina Begu vs Belinda Bencic
Pronostic:
Belinda Bencic -2.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro