Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Manchester United și Chelsea Londra se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 37 din Premier League. 

Manchester United nu este ieșită matematic din lupta pentru top 4, dar șansele sunt extrem de mici. Au 54 de puncte, 6 sub Arsenal și un meci în plus disputat. „Diavolii roșii” par mai degreabă resemnați și cu gândul la următoarea stagiune, una în care este așteptat pe banca tehnică olandezul Erik Ten Hag. Actual antrenor, Ralf Ragnick, va trebui să improvizeze serios pentru disputa de astăzi, de pe Old Trafford. Din defensivă vor lipsi Maguire și Shaw, iar în linia mediană nu se va putea baza pe Fred, Pogba și Jadon Sancho. Îl va avea, în schimb, pe golgeterul Cristiano Ronaldo, marcator a 16 goluri până în acest punct al sezonului.

cota2.ro

Chelsea este un club cu alt gen de probleme în această perioadă, o incertitudine financiară provocată de sancțiunile impuse lui Roman Abramovic. Fotbaliștii au părut să resimtă acest șoc, fiind eliminați din Champions League și pierzând contactul cu Manchester City și Liverpool în Premier League. „Albaștrii” ocupă acum locul 3, cu 60 de puncte. Elevii lui Tuchel ar putea practic să intre în vacanță, dacă nu ar mai avea de disputat finala Cupei Angliei, contra lui Liverpool. Astăzi, Tuchel nu îi poate folosi pe Hudson-Odoi, Kovacic și Chilwell, în timp ce Christensen, Reece James și Rudiger sunt incerți, conform celor mai recente informații apărute în presa britanică. 

Meciul direct disputat în turul campionatului între Chelsea și Manchester United s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• ultimele 3 înfruntări directe au fost remize: 1-1, 0-0 și 0-0

• 9 rezultate de egalitate a înregistrat Manchester United în acest campionat. Chelsea a remizat de 8 ori

• 13.71 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester United în acest sezon. Chelsea e chiar deasupra ei în această ierarhie, cu o medie de 14.75 oportunități/partidă

• cele două sunt vecine și în clasamentul șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, Chelsea locul 3 (5.15/meci), iar United pe 4 (4.79/meci)

• 27 de remize s-au înregistrat în cele 77 de meciuri Manchester United - Chelsea disputate pe Old Trafford la nivelul primei ligi.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate la final este @3.65.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Chelsea
Pronostic:
X
Cota
3.65
Cota finala: 3.65
Profit: 13.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro