Ponturi Pariuri Fotbal Feyenoord vs Marseille

BETFAIR SPORTSBOOK

Feyenoord Rotherdam și Olympique Marseille dispută astăzi, de la ora 22:00, turul semifinalei din UEFA Conference League.

Feyenoord a pierdut lupta pe plan intern cu rivalele Ajax și PSV. Cupa a fost adjudecată de formația din Eindhoven, iar trofeul din Eredivisie este aproape de „lăncieri”. Arne Slot s-a revanșat cu un parcurs mai lung în cupele europene, chiar dacă e vorba de Conference League. Feyenoord a câștigat grupa, apoi a făcut spectacol în fazele eliminatorii, 8-3 la general cu Partizan și 6-4 contra celor de la Slavia Praga. Astăzi lipsesc doi oameni esențiali, portarul titular Justin Bijlow și căpitanul Jens Toornstra. Pentru gruparea olandeză este prima semifinală europeană după o pauză de două decenii.

cota2.ro

Marseille este o adversară de alt nivel. Jorge Sampaoli a obținut maximum posibil în actuala stagiune. A consolidat locul secund în Ligue 1, ducând astfel echipa în grupele următoarei ediții din Liga Campionilor, și a ajuns în semifinalele Conference League. În fazele eliminatorii a obținut victorii pe linie, 6 din 6, în fața lui Qarabag, FC Basel și PAOK Salonic. Managerul argentinian are un singur absent important, fundașul central Leonardo Balerdi. Principala armă a francezilor este Dimitri Payet, aflat la cel mai prolific sezon al carierei, 16 goluri și 13 pase decisive.

Feyenoord și Marseille s-au mai întâlnit doar de două ori în meciuri oficiale, în grupele Ligii Campionilor, ediția 1999/2000. Cele mai interesante informații și statistici de actualitate:

• cea mai recentă deplasare a lui Marseille în Olanda a fost una reușită, 3-0 împotriva lui Groningen, în ediția 2015/2016 din Europa League 

• Marseille a câștigat 10 din ultimele 11 meciuri oficiale. Doar PSG a învins-o, la limită, scor 2-1

• 19 meciuri consecutive cu gol marcat are Marseille în deplasare

• 61.8% este posesia medie a lui Marseille în acest sezon, indiferent de competiție

• 6 din ultimele 7 meciuri disputate de Feyenoord au fost GG

• Feyenoord a pierdut ultimele două dispute împotriva formațiilor franceze, cu același scor, 0-3, de fiecare dată împotriva lui Nancy.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și Peste 1.5 goluri în Feyenoord - Marseille are cota @2.10.  

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Feyenoord vs Marseille
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro