Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.37

BETFAIR SPORTSBOOK

RB Leipzig - Rangers FC

De la ora 22:00, pe ”Red Bull Arena”, Leipzig primeste vizita celor de la Rangers in mansa tur a semifinalelor UEFA Europa League

Germanii au trecut in sferturi de Atalanta cu 3-1, la general, iar targetul acestora este castigarea trofeului, bineinteles. De partea cealalta, scotienii au eliminat-o pe Braga dupa un meci dramatic, golul calificarii fiind marcat in minutul 101 al prelungirilor de catre Roofe. In acest prim meci, Leipzig porneste ca favorita si asa vad si eu acest duel. Rangers cred ca si-a cam atins obiectivul, insa daca rezista bine diseara, la retur pot forta o calificare in finala. Christopher Nkunku e senzatia sezonului la RB Leipzig, francezul avand niste cifre senzationale in acest sezon. In 46 de jocuri disputate in toate competitiile, francezul a marcat de 30 de ori si a oferit numai putin de 20 de pase decisive. Ma astept ca si in aceasta seara sa-l vedem la treaba si sunt sanse mari sa-l vedem pe lista marcatorilor.

cota2.ro


Feyenoord Rotterdam - Olympique Marseille

De la ora 22:00, pe ”De Kuip Stadium”, Feyenoord Rotterdam primeste vizita celor de la Olympique Marseille in mansa tur a semifinalelor UEFA Conference League. 

Feyenoord a trecut in sferturi de cehii de la Slavia Praga dupa o dubla extrem de spectaculoasa. Partida din Olanda s-a incheiat 3-3, in timp ce in returul din Cehia, trupa lui Slot Arne s-a impus cu scorul de 3-1. De partea cealalta, Marseille a trecut de PAOK cu doua succese la limita: 2-1 in mansa tur si 1-0 in mansa retur. In ultimele nouă partide ale celor de la Feyenoord din Europa Conference League s-au marcat cel puțin trei goluri, deznodamant intalnit si in 13 din ultimele 16 jocuri ale acestora disputate in toate competițiile. Deasemenea, cel putin 3 goluri s-au marcat si in 8 din ultimele 11 meciuri ale celor de la Marseille, iar un duel cu foarte multe goluri in aceasta seara, nu ar fi exclus. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca un meci cu gol in ambele porti ar fi destul de logic.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
RB Leipzig vs Rangers FC
Pronostic:
Christopher Nkunku inscrie sau ofera o pasa decisiva
Cota
1.53
Feyenoord Rotterdam vs Olympique Marseille
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza
Cota
1.55
Cota finala: 2.37
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro