Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs Eintracht Frankfurt

BETFAIR EXCHANGE

West Ham United și Eintracht Frankfurt se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în turul semifinalei din Europa League. 

West Ham a avut o primă jumătate excelentă de sezon. Păreau să fie în cărți inclusiv pentru top 4 în Premier League. Între timp David Moyes a scăpat situația de sub control. „Ciocănarii” au căzut pe poziția a 7-a, cu 52 de puncte. Singurul obiectiv rămas în finalul stagiunii este Europa League, dar forma arătată în ultima lună nu dă motive de optimism. Londonezii au câștigat doar două din ultimele 7 partide oficiale. Moyes nu poate folosi astăzi trei piese grele din defensivă, pe Issa Diop, Kurt Zouma și Angelo Ogbonna. 

cota2.ro

Eintracht Frankfurt a avut un traseu complicat în fazele eliminatorii din Europa League. În optimi a trecut de Betis Sevilla, iar în sferturi a eliminat-o surprinzător, dar fără drept de apel, pe Barcelona. De fiecare dată, victoriile decisive au fost obținute de nemți în deplasare. Fanii din Frankfurt, cei care au scris istorie pe Camp Nou, fiind peste 20.000 și dominând fondul sonor pe durata întregii partide, sunt așteptați în număr mare și la Londra. Antrenorul austriac Oliver Glasner a fost la un pas de demitere din cauza rezultatelor avute în prima parte a sezonului. Conducerea a avut răbdare, iar roadele sunt culese acum.

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului de pe London Stadium: 

• 130 de ocazii de gol și-a creat Eintracht Frankfurt în această ediție de Europa League. West Ham îi este inferioară, 118 oportunități

• 17 șuturi pe spațiul porții a expediat Eintracht în ultimele două deplasări europene, victoriile 2-1 cu Betis și 3-2 cu Barcelona

• West Ham a fost dominată categoric în ultimul meci european jucat pe teren propriu, sfertul cu Lyon. Francezii au avut 71% posesie, iar raportul ocaziilor de gol a fost 23-5

• Eintracht a câștigat ultimul meci disputat pe tărâm englez, 2-1 contra lui Arsenal, în noiembrie 2019

• Filip Kostic, starul lui Eintracht, ocupă locul secund în clasamentul ocaziilor de gol create în acest sezon de Europa League, 27. Sârbul a marcat 3 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru selecția CONTRA West Ham este 2.02 (este echivalentul selecției PRO pentru șansă dublă X2) 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
West Ham vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
CONTRA West Ham
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro