Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

Leicester și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în turul semifinalei din UEFA Conference League. 

Leicester a dezamăgit pe plan intern. „Vulpile” aveau obiectiv o clasare între primele 4 formații, dar ocupă în acest moment doar poziția a 10-a. Brendan Rodgers are și o scuză pentru rezultatele nefaste, problemele constante de lot întâlnite pe parcursul sezonului. Acum, când e în fața singurului obiectiv rămas, trofeul din nou-înființata Conference League, managerul nord-irlandez poate etala, în sfârșit, o formulă aproape de cea standard. Lipsesc doar Bertrand și Ndidi, dar golgeterul Jamie Vardy a fost recuperat. Retrogradată din Europa League, doar locul 3 într-o grupă cu Spartak, Napoli și Legia, Leicester a avut un parcurs complicat și în Conference, trecând de Rennes, revelația din Ligue 1, și de PSV, vicecampioana Olandei. 

cota2.ro

AS Roma nu a obținut ce a dorit prin aducerea lui Jose Mourinho. Este pe locul 5 în Serie A, fără șanse la calificarea în grupele ediției următoare din Liga Campionilor și nu a obținut nicio victorie în fața formațiilor din față în actuala stagiune (Juventus, Napoli, Inter și AC Milan). „The Special One” a suferit o umilință și în Europa, un eșec 1-6 în deplasarea cu Bodo/Glimt din grupă. Portughezul este însă iscusit în astfel momente și ar deveni primul antrenor care își trece în palmares toate cele 3 trofee europene existente în acest moment: Champions League (cu Porto și Inter), Europa League (cu Manchester United). 

• 4 din ultimele 5 meciuri disputate de Leicester au fost GG

• ultimele 3 deplasări ale Romei au fost GG: 1-3 cu Inter, 1-1 cu Napoli, 1-2 cu Bodo/Glimt

• 3.1 goluri este media în meciurile lui Leicester din actuala ediție de Premier League

• în meciurile lui AS Roma din Serie A, media este de 2.9 reușite

• 15.12 ocazii de gol/meci și-a creat AS Roma în acest sezon de Serie A.

Pe Superbet, Combo-ul GG sau 3+ în Leicester - AS Roma are cota @1.55.

DECLANȘEAZĂ 3 bonusuri CASH până la 500 de ron la înregistrarea pe Superbet AICI

RB Leipzig și Glasgow Rangers dispută de la ora 22:00, turul semifinalei din Europa League. 

RB Leipzig are un sezon reușit, în ciuda startului modest. Domenico Tedesco, managerul în vârstă de 36 de ani, poate obține primele trofee din istoria clubului. A calificat echipa în finala Cupei Germaniei și este favorit cert la calificarea în ultimul act din Europa League. Lotul, unul cotat la 465.50 milioane de euro, îi permite să lupta pe trei fronturi. Cu 3 etape rămase de disputat din Bundesliga, Leipzig ocupă poziția a 4-a. 

Rangers, campioana en-titre a Scoției, pare să fi pierdut lupta internă cu Celtic în acest sezon. După prima rundă disputată din play-off, diferența dintre cele două mari rivale este de 6 puncte. Giovanni van Bronckhorst s-a revanșat cu un parcurs european lung, dar astăzi va trebui să se descurce fără o serie de oameni importanți. Ianis Hagi încă se reface după accidentarea la genunchi, iar Filip Helander și golgeterul Alberto Morelos au la rândul lor probleme medicale.

• singura dispută directă dintre RB Leipzig și Rangers a fost un meci amical disputat în 2017 și câștigat de nemți, scor 4-0 

• Rangers a pierdut ultimele două deplasări europene: 0-1 cu Braga și 1-2 cu Steaua Roșie Belgrad

• un singur eșec a înregistrat RB Leipzig pe teren propriu în anul 2022

• RB Leipzig a arătat o eficiență ieșită din comun în acest sezon. 40% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost transformate în goluri

• Leipzig are un fotbalist într-o formă colosală: Christopher Nkunku a marcat 30 de goluri și a oferit 20 de pase decisive în cele 46 de apariții stagionale.

Pe Superbet, cota pentru victoria solistă a lui RB Leipzig este @1.35.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs AS Roma
Pronostic:
GGsau3+
Cota
1.55
RB Leipzig vs Glasgow Rangers
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 2.09
Profit: 5.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro