Ponturi Pariuri Tenis Miomir Kecmanovic vs Nikoloz Basilashvili

Superbet

Turneul ATP de la Munchen a ajuns în faza sferturilor de finală, iar pontul meu vine de la partida dintre Miomir Kecmanovic și Nikoloz Basilashvili. 


cota2.ro

Miomir Kecmanovic este unul dintre jucătorii mei favoriți, un sârb de 22 ani aflat în apogeul carierei. Miomir are un an foarte bun, cu sferturi de finală la Indian Wells și Miami și cu victorii la jucători de top precum Berrettini , Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz. La Belgrad el a fost foarte aproape să îl învingă pe idolul său Novak Djokovic, dominându-l în multe momente pe liderul mondial, însă pe final experiența și-a spus cuvântul. Aici a trecut ușor de Rehberg și Altmaier, doi jucători germani din noul val. 


Nikoloz Basilashvili este un sportiv din Georgia de 31 ani, aflat pe locul 20 ATP. El este campionul en-titre de aici, după un parcurs extraordinar anul trecut când nu a pierdut nici măcar un set. De fapt, 2021 a fost cel mai bun an din cariera jucătorului georgian, cu un alt titlu la Doha dar și cu finală la Indian Wells. Anul acesta însă, performanțele lui sunt mult mai slabe. Cu excepția turneului de la Doha unde a ajuns in finală, el a pierdut 10 din cele 11 partide disputate, fiind eliminat încă din primul tur la Sydney, Australian Open, Rotterdam, Montpellier, Dubai, Miami, Monte Carlo și Barcelona. În primul tur a trecut greu de Ivashka, după ce a pierdut primul set. 


Miomir Kecmanovic este jucătorul aflat pe val și îl văd mare favorit aici. Oponentul său are probleme de concentrare în ultimul timp și pare lipsit de motivație după sezonul trecut foarte bun.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Miomir Kecmanovic vs Nikoloz Basilashvili
Pronostic:
Miomir Kecmanovic -2.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro