Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.98

BETANO

Newcastle - Liverpool FC

De la ora 14:30, pe ”St. James Park”, Newcastle primete vizita celor de la Liverpool FC, intr-un duel din cadrul rundei cu numarul 35 din Premier League

cota2.ro

Newcastle nu are nicio grija in acest moment, singurul obiectiv al acestora fiind clasarea cat mai sus in clasament la finalul sezonului. Liverpool stim prea bine ca se lupta de la distanta cu Manchester City pentru titlul de campioana, iar cine face un pas gresit in aceste ultime etape se poate elimina din aceasta cursa. Liverpool e neinvinsa in fata celor de la Newcastle in ultimele 10 etape si imi e greu sa cred ca astazi se va intampla asta. Pe langa acest target pe care echipa lui Klopp il are, aceasta are si o serie impresionanta de 14 meciuri fara infrangere in Premier League. Consider ca Liverpool e mare favorita si poate castiga la pas acest duel.

Deschide AICI un cont nou la BETANO si beneficiaza de un BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE pana la 500 DE LEI

Universitatea Craiova - FC Voluntari

De la ora 20:00, pe ”Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la FC Voluntari, intr-un duel din cadrul rundei cu numarul 7 a Play-Off-ului Ligii 1.

Universitatea Craiova merge perfect in acest moment, iar lupta la titlu pare relansata, chiar daca distanta de 6 puncte pare una mare, in ultimele etape acestia ii vor intalni pe FCSB si CFR. Trupa lui Reghecampf vine dupa succesul cu 4-0 din ”Trivale” contra celor de la FC Arges, in timp ce Voluntari a cedat cu 0-1 in fata celor de la CFR Cluj. Craiova s-a impus in fata celor de la Voluntari in ultimele 4 dueluri de pe propriul teren si de fiecare data au reusit sa marcheze de cel putin doua ori. La forma pe care o arata oltenii in acest moment, un nou astfel de deznodamant e foarte probabil.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Newcastle vs Liverpool FC
Pronostic:
Liverpool FC -1.0 AH
Cota
1.00
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
Universitatea Craiova -1.0 AH
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro