Ponturi Pariuri Tenis Karolina Muchova vs Belinda Bencic

BETANO

Karolina Muchova și Belinda Bencic se întâlnesc în turul secund al turneului WTA de la Madrid. 


cota2.ro

Karolina Muchova este o sportivă din Republica Cehă clasată pe locul 64 WTA. Ea cochetează de ceva ani cu prima sută mondială însă nu a reușit să facă încă pasul către elită, cea mai bună performanță fiind locul 19 ocupat în 2021. Are un titlu WTA câștigat în 2019 în Koreea și o finală pierdută în același an la Praga. Karolina este o sportivă înaltă, care preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune in valoare mai bine serviciul puternic. Pe zgură se deplasează destul de greu, încercând să evite schimburile lungi. În primul tur aici a trecut de chineza Zheng, într-o partidă în care a oferit numai puțin de 13 șanse de break.  


Belinda Bencic este una dintre cele mai solide jucătoare din circuitul feminin, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și deținătoarea a 7 titluri WTA. Ea este momentan pe locul 13 mondial, însă cu siguranță va intra în top 10 după rezultatele din ultima perioadă. Are 11 victorii în ultimele 12 partide disputate, semifinale la Miami și titlu la Charleston, acolo unde a trecut de Keys, Badosa, Alexandrova și Ons Jabeur. In primul tur aici a trecut de Irina Begu, fără să își piardă serviciul. 


Muchova este la doar al doilea turneu din acest an, ea venind după o accidentare la mușchii abdominali care a făcut-o să abandoneze la Miami. Este clar că deplasarea sa în teren va avea de suferit, lucru care poate fi exploatat de Bencic. Belinda este în formă maximă, încrederea în forțele proprii este la un nivel ridicat și nu cred că poate avea probleme.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Karolina Muchova vs Belinda Bencic
Pronostic:
Belinda Bencic -2.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro