Ponturi Pariuri Fotbal Newcastle vs Liverpool

Superbet

Newcastle-Liverpool

Liverpool are șansa de a redeveni liderul din Premier League, în urma primului joc din etapa a 35-a, programat astazi, de la ora 14:30, pe terenul echipei Newcastle. Pentru trupa lui Jurgen Klopp nu va fi însă deloc un joc simplu, având în vedere ascensiunea gazdelor din ultima perioadă.

Newcastle este a treia echipă din campionat după meciurile jucate doar în 2022, după Liverpool și Manchester City. După un clasament care cuprinde doar ultimele 15 jocuri, „coțofenele” au realizat cu 6 puncte mai puțin decât formația lui Jurgen Klopp și 4 puncte în raport cu actualul lider. Iar dacă ne raportăm doar la ultimele 5 jocuri, băieții lui Eddie Howe sunt pe locul 2 cu 12 puncte, la un punct în spatele lui Liverpool.

cota2.ro

  • Newcastle: W W W W L
  • Liverpool: W W W W D

Newcastle abordează partida cu Liverpool după o serie de patru victorii, în care a primit un singur gol: 1-0 cu Wolves (acasă), 2-1 cu Leicester (acasă), 1-0 cu Crystal Palace (acasă) și 3-0 cu Norwivh (deplasare). Clubul nu a mai legat 5 meciuri câștigate în Premier League din noiembrie 2014, sub comanda lui Alan Pardew. Seria a inclus și o victorie cu 1-0 acasă împotriva lui Liverpool.

Liverpool este la un punct în spatele liderului Manchester City, cu 5 meciuri rămase la dispoziție până la final, iar printr-un eventual succes speră să pună o presiune și mai mare pe formația lui Pep Guardiola, care va juca mai târziu la Leeds United. „Cormoranii” sunt într-o cursă nebună, pentru a câștiga încă trei trofee în luna mai, astfel că programul este supra-aglomerat, cu câte două partide săptămânal. Jocul cu Newcastle vine între două întâlniri cu Villarreal în Liga Campionilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Newcastle vs Liverpool
Pronostic:
2&II1+
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro