Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.66

Superbet

Mai devreme am mers pe Liverpool ca va invinge Newcastle dar si ca se vor inscrie goluri in a doua repriza.De castigat a castigat dar goluri nu au vrut sa fie .Si pentru ca mai avem meciuri in oferta m-am gandit sa mai fac o cota de 2.

Primul meci va fi din Premier League,unde City este obligata sa castige daca vrea sa revina pe prima pozitie.Joaca cu Leeds,echipa de pe locul 16 ,asa ca meciul nu ar trebui sa fie unul dificil.

cota2.ro

  • Leeds: D W D W W
  • Manchester City: W W W L D

Apoi avem un meci foarte interesant in Liga 1 ,acolo unde Univ.Craiova lupta pentru locul 2.Joaca acasa cu Voluntari,o echipa care s-a impus in ultimul meci direct cu 3-1.Ma gandesc ca vom avea un meci de care pe care si aleg un superpariu.

  • Univ.Craiova: W L W W W
  • Voluntari: L W L L W

Iar ultimul meci de pe bilet l-am ales din Franta,unde Rennes,echipa gazda este intr-o forma buna ,vine dupa o victorie cu 5-0 impotriva lui Lorient si trebuie sa se impuna pentru a-si consolida pozitia a 3-a in clasament.Meciul este foarte important si pentru echipa oaspete ,daca vrea sa iasa din zona rosie,zona de retrogradare.Si in acest meci voi alege un superpariu.

  • Rennes: W L L W D
  • St.Etienne: L D W L L

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leeds vs Manchester City
Pronostic:
2
Cota
1.33
Univ.Craiova vs Voluntari
Pronostic:
Univ.Craiova marchează peste 0.5 goluri ,Univ.Craiova va avea peste 4.5 cornere
Cota
1.60
Rennes vs St.Etienne
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci ,Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.25
Cota finala: 2.66
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro