Ponturi Pariuri Tenis Naomi Osaka vs Sara Sorribes Tormo

BETANO


Naomi Osaka este o sportivă din Japonia de 24 ani, momentan pe locul 36 WTA. 

cota2.ro

Câștigătoare a 4 turnee de Grand Slem și fost lider mondial, Naomi are un potențial imens, însă problemele de ordin mental i-au stopat mult ascensiunea. Ea este în revenire de formă și pare că și-a recăpătat plăcerea de a juca tenis, astfel că are toate șansele să revină în top. Aici a arătat foarte bine în partida din turul 1 cu Potapova, când a adus aminte de perioada când domina circuitul feminin prin loviturile sale extrem de puternice. 


Sara Sorribes Tormo este o jucătoare din Spania de 25 ani , clasată pe locul 47 ATP. Ea este o jucătoare bună, însă nu a reușit niciodată să impresioneze cu adevărat, cea mai înaltă poziție ocupată fiind 32. Are un titlu în 2021 la Guadalajara pe hard, în același an reușind să furnizeze o surpriză imensă când a eliminat-o pe Asleigh Barty la Jocurile Olimpice. Anul acesta are sferturi la Istanbul, Monterrey și Guadalajara. În primul tur a trecut de Pavlyuchenkova în set decisiv. 


Naomi Osaka este fără discuții una dintre cele mai bune jucătoare din lume, o sportivă care atunci când este bine din punct de vedere mental poate învinge pe oricine. De curând a ajuns în finală la Miami, iar aici pare că se simte bine. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Naomi Osaka vs Sara Sorribes Tormo
Pronostic:
Naomi Osaka -2.5 game-uri
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -10.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro