Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.36

Superbet

1.Monaco-Angers

Un meci foarte important pentru echipa gazda.Monaco se afla pe poziția a 4-a cu 59 de puncte, o poziție de calificare în Europa League. Dar este la egalitate de puncte cu Rennes,echipa de pe locul 3 și la 2 puncte de a ieși din Top 6. Angers se afla pe poziția 14 cu 35 de puncte la 4 puncte peste linia roșie. Prin urmare ,meciul îl voi juca fără discuție solist, mai ales dacă ținem cont și de forma prin care trec. Dacă oaspeții nu au nicio victorie in ultimele 5 meciuri disputate,gazdele au numai verde pe linie.

  • Monaco: W W W W W
  • Angers: D L D D L

2.Milan-Fiorentina

Milan a rămas lider și după ce Inter a jucat restanța de la Bologna, iar acum are soarta în propriile mâini.Astazi, de la ora 16:00, evoluează pe San Siro împotriva Fiorentinei, în etapa a 35-a din Serie A, iar victoria este necesară pentru a-și confirma statutul de mare favorită la Scudetto. 

cota2.ro

Milan a arătat că se precipită atunci când devine mare favorită în lupta pentru Scudetto. În plus, atacul pare să sufere în continuare, fiind multe momente în care jucătorii ofensivi ai rossonerilor sunt lipsiți de inspirație.

  • Milan: W L W D D
  • Fiorentina: L L L W W

Cele șase meciuri la rând fără înfrângere pentru Fiorentina în Serie A par să fie o amintire în prezent, chiar dacă ultimul din respectiva serie, succesul cu Venezia, a avut loc la jumătatea lui aprilie. Între timp, Viola a ajuns la trei înfrângeri la rând, în toate competițiile, iar, în acest ritm, riscă să rateze toate obiectivele. 

3.CFR Cluj-Farul

Campioana la zi, CFR Cluj, are mai departe două puncte distanță în fața FCSB, fiind obligată să nu facă niciun pas greșit în continuare. Clujenii joacă pe 1 mai acasă, cu Farul, formație care se află abia pe 5, cu 28 de puncte, și traversează un sezon de primăvară mediocru. 

Totuși, dobrogenii au bifat un 0-0 acasă contra campioanei en-titre, în ultimul meci direct, disputat în runda a 2-a din play-off. În sezonul regulat, CFR a învins în ambele confruntări directe: 1-0, acasă, respectiv 2-0 la Ovidiu. 

  • CFR Cluj: W D L L W
  • Farul: L L W L W

CFR are cea mai exactă defensivă din elită, cu doar 21 de goluri primite, acasă înșirând nu mai puțin de zece confruntări cu ”clean-sheet”! De asemenea, duelul cu FCSB a fost abia cel de-al doilea de acasă din acest sezon fără gol marcat de către elevii lui Dan Petrescu.

Singura izbândă a constănțenilor din play-off este un 2-0 la FC Argeș, cea mai modestă trupă din Top6. A fost singurul joc cu gol marcat de către Farul în ultimele șapte runde!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Monaco vs Angers
Pronostic:
1
Cota
1.35
Milan vs Fiorentina
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.25
CFR Cluj vs Farul
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.36
Profit: 9.52
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro