Ponturi Pariuri Tenis Tommy Paul vs Jannik Sinner

BETANO

Astăzi începe turneul ATP Masters de la Madrid, unul dintre cele mai puternice turnee de zgură premergătoare Roland Garros. Pe tabloul principal găsim toți jucătorii de top ai circuitului, Djokovic, Nadal, Tsitsipas ori Alcaraz fiind printre favoriți. 


cota2.ro

Noi venim cu un pont de la meciul dintre Tommy Paul și Jannik Sinner,meci ce se dispută nu înainte de ora 13.05. 


Tommy Paul este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 35 ATP. El a reușit în premieră la finele anului trecut să intre între primii 50 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune precum sferturi la Rotterdam sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide, având pe hard victorii cu Zverev ori Khachanov. Pe zgură rezultatele sale sunt mai modeste, el fiind un jucător care își pierde repede răbdarea în schimburile lungi și comite destul de multe greșeli. 


Jannik Sinner este unul dintre copiii teribili ai noului val din circuitul masculin, un jucător extrem de valoros care la doar 20 ani are deja 5 titluri ATP în palmares și a învins mai toți marii jucători ai lumii. El vine după 2 săptămâni de pauză după înfrângerea din sferturi de la Monte Carlo contra lui Zverev, acuzând aceleași probleme fizice la talpa piciorului care l-au făcut să abandoneze la Miami și Indian Wells. Jannik este bun pe toate suprafețele, are un joc variat, iar anul acesta a pierdut pe teren doar 3 partide din 21 disputate. 


Jannik Sinner este un sportiv senzațional care cel mai probabil va domina circuitul masculin alături de Alcaraz în anii următori. El este mare favorit aici, Tommy Paul fiind slab pe zgură, cele mai bune exemple fiind înfrângerile clare de la Houston și Estoril, contra lui Kyrgios și Gasquet. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tommy Paul vs Jannik Sinner
Pronostic:
Jannik Sinner -3.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro