Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Arges

BETANO

FCSB - FC Argeș Pitești

De la ora 20:30, pe Arena Nationala, FCSB primeste vizita celor de la FC Arges in ultimul joc al etapei cu numarul 7 a Play-Off-ului Ligii 1.



cota2.ro

FCSB e in acest moment la 5 puncte distanta de CFR Cluj, insa cu un meci mai putin disputat. Daca se vor impune in aceasta seara, cei de la FCSB s-ar apropia din nou la 2 puncte de lider, inaintea duelului extrem de important contra celor de la Universitatea Craiova. FC Arges e ultima in Play-Off, iar forma acestora este una foarte slaba: 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri oficiale. FCSB a castigat 3 din ultimele 5 partide contra pitestenilor, iar in aceasta seara pornesc mari favoriti. FCSB are doar doua infrangeri pe teren propriu, in ultimele 21 de meciuri oficiale, iar pe langa acest lucru, valoarea echipei e net superioara celor de la FC Arges.

Deschide AICI un cont nou la BETANO si beneficiaza de un BONUS DE 100% LA PRIMA DEPUNERE pana la 500 DE LEI

Echipe probabile:

FCSB (4-3-3): Tarnovanu – Popescu Ov., Cristea, Miron, Radunovic – Tanase, Sut, Olaru – Coman, Stoica, Oc. Popescu

FC Arges (4-2-3-1): Croitoru – Tofan, Turda, Boldor, Latovlevici – Mezza Colli, Serban – Ganea, Tanase, Dumitru – Said

Ma astept ca FCSB sa castige acest duel intr-o maniera destul de clara. In ultima etapa, Universitatea Craiova a dat de pamant cu pitestenii, chiar in ”Trivale”, scorul final fiind de 4-0 in favoarea oltenilor. FCSB are nevoie ca de aer de victorie, un alt rezultat fiind echivalent cu ratarea titlului. Pontul meu pentru acest duel este ”FCSB -1.25 AH”, la o cota de 1.72, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs FC Arges
Pronostic:
FCSB -1.25 AH
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro