Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Gael Monfils

BETANO

Continuăm ponturile de la turneul ATP Masters de la Madrid, unul dintre cele mai puternice turnee de zgură premergătoare Roland Garros. 


cota2.ro

Marți întră în scenă și principalii favoriți, iar noi vă propunem un pont de la meciul dintre Novak Djokovic - Gael Monfils. 


Scandalurile legate de opiniile cu privire la vaccinare și război l-au afectat pe liderul mondial mai mult decât și cei mai pesimiști fani ai sârbului credeau, iar Nole a ajuns în luna Mai fără a câștiga vreun titlu în 2022. Aici la Madrid va fi greu având în vedere concurența, însă ce poate fi greu pentru sportivul care domină autoritar tenisul masculin în ultimul deceniu. Nole a ajuns la 86 titluri ATP câștigate în carieră, dintre care numai puțin de 20 de mare șlem și nu vrea sa se oprească în încercarea de a doborî toate recordurile posibile. La ultimul turneu, Djokovic a ajuns in finală la Belgrad, însă a jucat slab, pierzând primul set în toate meciurile. 


Gael Monfils a ajuns la 35 ani fiind unul dintre cei mai in vârstă jucători din top 50. El joacă în continuare la cel mai înalt nivel câștigând anul acesta turneul de la Adelaide, iar apoi fiind eliminat greu in sferturi la Australian Open de Berrettini. Francezul este un excelent jucător de hard, acolo unde a câștigat numai puțin de 11 turnee în lunga sa carieră. Pe zgură rezultatele sale sunt mai modeste, el jucând din ce in ce mai rar pe această suprafață în care nu își poate pune în valoare foarte bine serviciul puternic. Acesta este doar al 2-lea meci pe zgură a lui Monfils în acest an . 


Djokovic a ajuns la un record negativ greu de anticipat, după ce anul trecut a câștigat 3 turnee de mare șlem. El a pierdut primul set în ultimele 6 partide consecutive, iar acest lucru trebuie să se încheie. Monfils nu l-a bătut niciodată în carieră pe Djokovic, deși s-au întâlnit de 20 de ori, iar pe zgură șansele francezului sunt mici. Merg pe un pariu special de la Betano - Djokovic câștigă primul set și câștigă meciul la o cotă de 1.70. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Gael Monfils
Pronostic:
Setcast - Novak Djokovic - Novak Djokovic
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro