Ponturi Pariuri Tenis Miomir Kecmanovic vs Alexander Bublik

BETANO

Miomir Kecmanovic și Alexander Bublik se întâlnesc în primul tur de la Madrid, iar noi am găsit un pont interesant bazat pe serviciul jucătorului din Kazakhstan. 


cota2.ro


Miomir Kecmanovic vine după semifinala pierdută la Munchen, iar rezultatele sale sunt din ce în ce mai bune. Sârbul de 22 ani este unul dintre cei mai în formă jucători din circuit, are anul acesta victorii la jucători de top precum Auger Aliassime, Korda ori Taylor Fritz și set câștigat cu Djokovic. El atacă foarte bine serviciul 2 al adversarilor și îi plac schimburile lungi. 


Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 24 ani, aflat pe locul 33 ATP. El a câștigat anul acesta primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. La cei 1.96 m Bublik are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, întregul său joc fiind axat pe serviciu. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli. În ultimele partide are 14 ași și 11 duble greșeli cu Wawrinka, 11 ași și 7 duble greșeli cu Carreno Busta, 2 ași și 6 duble greșeli cu Ruusuvuori. 


Pentru a avea vreo șansă la victorie, Bublik trebuie să forțeze primul serviciu și să obțină cât mai multe puncte ușoare. Schimburile lungi îl dezavantajează clar și de aceea cred că va scurta pe cât posibil punctele. Cei doi s-au întâlnit anul trecut, iar Bublik a avut 18 ași și 8 duble greșeli. În aceste condiții mergem pe cota oferită de Betano pentru Alexander Bublik - total ași și duble greșeli - peste 14.5.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Miomir Kecmanovic vs Alexander Bublik
Pronostic:
Alexander Bublik - Total ași și duble greșeli - peste 14.5
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro