Ponturi Pariuri Fotbal Bournemouth vs Nottingham Forest

BETFAIR EXCHANGE

Bournemouth și Nottingham Forest dispută astăzi, de la ora 21:00, meciul decisiv pentru promovarea în Premier League. 

Cu un lot senzațional, cel mai bine cotat din Championship, la 170 de milioane de euro, Bournemouth părea sigură de promovare la jumătatea sezonului. Formația antrenată de Scott Parker a avut o serie neagră în luna aprilie, câștigând doar două dintre cele 7 partide disputate, iar acum e obligată să joace un meci decisiv în penultima rundă. Gazdele de astăzi vor putea etala echipa standard, cea care a dus greul în actuala stagiune. Sunt accidentați, în continuare, Brooks, Stanislas și Davis, dar cei trei sunt scoși de mult din planurile lui Parker. În privința calculelor, Bournemouth va promova matematic în Premier League cu o victorie astăzi, în timp ce un rezultat de egalitate o face mare favorită înaintea ultimei runde. Ar avea nevoie de un punct contra lui Millwall, acasă.

cota2.ro

Nottingham, una dintre echipele istorice ale Angliei, a evoluat ultima dată pe prima scenă în sezonul 1998/1999. Nu a fost niciodată mai aproape de revenirea în Premier League ca astăzi. Elevii lui Steve Cooper au o singură variantă, victoria pe Vitality Stadium, în caz contrar vor fi nevoiți să treacă prin play-off. Oaspeții au un absent important. Vârful Keinan Davis, autor a 5 goluri în actuala stagiune, este accidentat. Nici Lewis Grabban, 12 reușite stagionale, nu este 100% și are șanse mici să apară din primul minut. 

ÎNCASEAZĂ AICI PÂNĂ LA 550 DE RON BONUS DIN PARTEA CASEI LA ÎNREGISTRARE PE BETFAIR

Cel mai recent meci direct disputat pe terenul lui Bournemouth s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Alte informații și statistici interesante:

• într-un singur meci din ultimele 11 disputate pe teren propriu a încasat Bournemouth mai mult de un gol 

• în ultimele 3 deplasări ale lui Nottingham s-a marcat de fiecare dată câte un singur gol: 1-0 cu Fulham, 1-0 cu Peterborough și 0-1 cu Luton

• doar în 7 din cele 21 de deplasări ale lui Nottingham s-au marcat peste 2.5 goluri

• Bournemouth și Nottingham au aceeași medie a ocaziilor de gol create în acest sezon, una deloc spectaculoasă, 12.41 oportunități/partidă

• Nottingham are cea mai bună defensivă din Championship, doar 38 de goluri încasate în 44 de partide. Bournemouth e a doua în această ierarhie, cu 39 de goluri primite. 

Miza acestui meci este una imensă. Cele 90 de milioane de lire sterline pe care le va obține nou-promovata doar din drepturile TV au făcut ca Liga să trimită un arbitru de prim rang, pe Stuart Attwell. În mod normal, spectacolul va fi sacrificat astăzi.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2.5 goluri marcate în Bournemouth - Nottingham este @1.90. Se poate încerca și trading pe X final la o cotă de pornire de 3.50 dar și pe scor corect 1-1 la o cotă de pornire cu pariu PRO de 7.20

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bournemouth vs Nottingham Forest
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro