Ponturi Pariuri Tenis Reilly Opelka vs Sebastian Korda

BETANO

Avem și un duel 100% american în primul tur al turneului de la Madrid, turneu Masters de zgură premergător Roland Garros. 


cota2.ro

Reilly Opelka și Sebastian Korda se întâlnesc nu înainte de ora 20.00, iar mai jos aveți pontul propus. 


Reilly Opelka este un sportiv american de 24 ani, clasat pe locul 17 ATP. Aceasta este și cea mai înaltă poziție ocupată vreodată de el și vine în urma unei perioade foarte bune, în care a câștigat turneele de la Dallas și Houston și a ajuns în finală la Delray Beach. Reilly este cel mai înalt jucător din circuit, la 2.11 fiind alături de Ivo Karlovic chiar cel mai înalt sportiv din istoria tenisului. Așa cum este și normal în aceste condiții, el se bazează foarte mult pe serviciu, trimițând de regulă foarte mulți ași. În ultimele 3 meciuri are 10 cu Otte, 10 cu Isner sau 18 cu Kyrgios, toate meciurile fiind pe zgură. 


Sebastian Korda este cu 3 ani mai tânăr și cu 13 poziții mai jos in clasamentul ATP, însă bookmakerii îl văd favorit aici datorită suprafeței de la Madrid. Korda este foarte bun pe zgură, acolo unde a câștigat și primul titlu ATP din carieră, la Parma. De curând i-a învins pe Carlos Alcaraz sau Auger Aliassime doi dintre specialiștii pe această suprafață. El vine aici după semifinala de la Estoril, acolo unde a fost învins oarecum surprinzător de Francis Tiafoe, însă pe parcursul turneului a arătat un tenis de calitate fiind foarte bun la retur. 


Reilly Opelka va încerca să obțină cât mai multe puncte direct cu serviciul și inevitabil vor apărea și greșeli. Korda este bun la retur, se deplasează bine in teren, iar acest fapt îl poate pune în dificultate pe uriașul american. Linia de 1.5 duble greșeli pentru Opelka mi se pare fixată mult prea jos, în condițiile unei partide echilibrate cu potențial de 3 seturi. 


PROFITĂ DE MISIUNEA BETANO ȘI ÎNCASEAZĂ UN FREEBET

  1. Joacă cel puțin 50 de Lei pe meciurile din Madrid Open care se vor desfășura în perioada 02/05/22 - 08/05/22
  2. Cu o cotă minimă de 1,80 per bilet
  3. Și o miză minimă de 25 de lei per bilet

Și, imediat ce pariurile sunt stabilite, vei primi automat un FREEBET de 20 de lei!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Reilly Opelka vs Sebastian Korda
Pronostic:
Reilly Opelka - peste 1.5 duble greșeli
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro