Ponturi Pariuri Fotbal Villarreal CF vs Liverpool FC

BETANO

Villarreal CF - Liverpool FC

De la ora 22:00, pe ”Estadio de la Ceramica”, Villarreal primeste vizita celor de la Liverpool in returul semifinalelor UEFA Champions League.

cota2.ro

In partida tur de pe ”Anfield”, Liverpool s-a impus cu scorul de 2-0, dupa un meci pe care l-a controlat in totalitate. Partida tur se anunta fi insa una diferita, iar acest lucru au tinut sa-l mentioneze si cei doi tehnicieni la conferintele de presa. ”Cormoranii” sunt favoriti la calificare, asta e clar si ma astept ca in prima repriza sa mizeze mult pe cartea contraatacului avand in vedere ca Villarreal va incepe duelul in atac. Atat Villarreal, cat si Liverpool au o medie a golurilor marcate pe teren propriu, respectiv deplasare de peste 1.7, iar in aceasta seara este posibil sa avem si multe reusite.

Echipe probabile:

Villarreal CF (4-4-2): Rulli – Foyth, Torres, Aurier, Trigueros – Coquelin, Capoue, Parejo, Lo Celso – Alcacer, Danjuma

Liverpool FC (4-3-3): Alisson – Robertson, van Dijk, Konate, Alexander Arnold – Thiago, Fabinho, Henderson – Salah, Jota, Mane

Pontul meu pentru aceasta partida va fi insa pe cornere deoarece o statistica mi-a atras foarte mult atentia. In 80% din ultimele 15 meciuri jucate de cele doua echipe pe teren propriu, respectiv deplasare, acestea au avut cate cel putin 4 cornere. Daca aprofundam putin putem observa ca Villarreal a avut cel putin doua cornere in prima repriza si cel putin doua cornere in a doua repriza in peste 80% din ultimele 15 meciuri de ”acasa”. Acelasi lucru il putem spune si despre Livepool care a avut cel putin doua cornere in prima repriza si cel putin doua cornere in a doua repriza in peste 73% din ultimele 15 meciuri jucate pe teren strain. Asadar, pontul meu pentru duelul dintre Villarreal si Liverpool este ”Peste 3.5 cornere in prima repriza + Peste 3.5 cornere in doua repriza”, la o cota de 1.85, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Villarreal CF vs Liverpool FC
Pronostic:
Peste 3.5 cornere in prima repriza + Peste 3.5 cornere in doua repriza
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro