Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Manchester City dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa decisivă a semifinalei Ligii Campionilor. În ultimul act le așteaptă deja Liverpool. 

Real Madrid este cea mai titrată formație din istoria Ligii Campionilor, cu 13 trofee cucerite. „Galacticii” au bifat deja un obiectiv în actuala stagiune, fiind încoronați campioni în La Liga. În urma acestei performanțe, Carlo Ancelotti a devenit primul antrenor din lume care cucerește titlul în cele mai tari 5 campionate ale Europei. Don Carlo nu se mulțumește cu atât, vrea și Liga, iar pentru asta are un mare atu, pe numele său Karim Benzema. Atacantul francez are o stagiune absolut excepțională. E golgeter în Liga Campionilor, cu 14 goluri, iar în competiția internă e atât golgeter, cât și cel mai bun pasator (26 de goluri și 11 assist-uri). Cu titlu deja acontat, antrenorul italian și-a permis să menajeze titularii la victoria din week-end, 4-0 cu Espanyol. 

cota2.ro

Pep Guardiola nu și-a permis același lux. Încă duce o luptă la baionetă pentru titlul din Premier League, un punct avans peste Liverpool. Antrenorul spaniol are în continuare oameni indisponibili în defensivă. Walker este accidentat, iar Ake și Stones sunt incerți. Cu Guardiola pe bancă, Manchester City a fost mereu văzută favorită la câștigarea Champions League, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. De multe ori ghinionul a oprit-o (sfertul cu Tottenham din 2019, când golul calificării marcat în prelungiri a fost anulat de VAR, sau în 2020, când pandemia de Covid-19 a făcut ca sferturile să nu se mai joace în dublă manșă și a pierdut meciul cu Lyon). Cert e că acestui club pare să îi lipsească ceva pentru a pune mâna pe cel mai râvnit trofeu. 

ÎNCASEAZĂ AICI PÂNĂ LA 550 DE RON BONUS DIN PARTEA CASEI LA ÎNREGISTRARE PE BETFAIR

Manchester City a câștigat manșa tur a semifinalei cu Real Madrid, scor 4-3. Alte informații și statistici interesante: 

• Karim Benzema a fost magistral și în turul cu Manchester City, marcând două goluri, ultimul cu o „scăriță” din penalty;

• 63 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Real Madrid în actuala ediție a Ligii Campionilor. Doar Liverpool și Bayern au mai multe;

• 44 de parade are Thibaut Courtois în acest sezon de Liga Campionilor, cel mai bun portar din competiție;

• Real Madrid are bilanț favorabil în disputele all-time contra formațiilor din Anglia. A câștigat 17, a remizat de 13 ori și a pierdut 14, un golaveraj general 61-52;

• Manchester City a arătat groaznic la cea mai recentă deplasarea în Spania, chiar în returul sfertului de finală cu Atletico Madrid. Un singur șut pe poartă au expediat elevii lui Guardiola atunci.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor este @4.30.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Manchester City
Pronostic:
Real Madrid se califică
Cota
4.30
Cota finala: 4.30
Profit: 6.60
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro