Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger Aliassime vs Christian Garin

BETANO

După o zi excelentă ieri, în care am înverzit toate ponturile, astăzi continuăm cu un pronostic de la meciul din turul 2 al turneului Masters de la Madrid, între Felix Auger Aliassime și Christian Garin. 


cota2.ro

Chiar daca traversează o perioadă ceva mai slabă pe zgură, Felix Auger Aliassime rămâne fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin. La doar 21 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și unul ATP câștigate. Felix a început bine anul, cu 2 finale la Rotterdam și Marseille, însă în perioada de zgură nu a fost la cel mai înalt nivel, având înfrângeri cu Molcan, Musetti, Schwartzman sau Korda. 


Zgurist tipic, fost număr 17 ATP și câștigator a 5 turnee ATP, Christian Garin este la rândul său într-o perioadă mai puțin fastă a carierei. El a fost eliminat anul acesta încă din primul tur la Cordoba, Rio de Janeiro, Santiago de Chile, Miami, Belgrad și Munich. Deși oponenții săi nu au fost de top, Garin a reușit la aceste turnee să câștige un singur set în 6 partide, fiind extrem de nervos și lipsit de concentrare. Singurul turneu la care a jucat bine în acest an a fost la Houston, unde a pierdut în semifinale contra lui Isner, după ce ii eliminase pe Sock, Jhonson și Taylor Fritz.


Felix Auger Aliassime este un jucător impresionant care într-o zi bună poate învinge orice adversar, indiferent de suprafață. Îl văd favorit aici, Garin fiind pe o traiectorie clar descendentă a carierei în acest an, cu înfrângeri în minimum de seturi la Pedro Martinez, Coria, Tabilo ori Rune.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger Aliassime vs Christian Garin
Pronostic:
Felix Auger Aliassime -2.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro