Ponturi Pariuri Fotbal PAOK vs Olympiakos

BETANO

PAOK-Olympiakos

Într-o restanță din etapa a 30-a din Super Liga din Grecia , Olympiacos joacă la Salonic, împotriva lui PAOK, astazi, de la ora 19:00. Formația din Pireu va deveni campioană dacă nu va pierde în această partidă și va putea începe sărbătoarea chiar în fața fanilor rivali de pe Toumba. 

Dacă Olympiacos este aproape sigură de titlu, cei de la PAOK pot sta destul de liniștiți în privința calificării în Europa Conference League. ”Vulturii” din Salonic sunt pe locul secund în prezent, dar la 13 puncte de liderul din Pireu, ambele echipe mai având de disputat cinci partide. În același timp, PAOK, calificată deja în finala Cupei, unde o va întâlni pe a treia clasată în prezent, Panathinaikos, are un avans de 8 puncte față de AEK, echipa de pe locul al cincilea, primul care nu duce în configurația actuală în competițiile europene. 

cota2.ro

Forma actuală a lui PAOK este însă una destul de slabă, întrucât echipa lui Răzvan Lucescu nu a mai câștigat de șapte meciuri.

  • PAOK: D L D L L
  • Olympiakos: W L D L W

În acest moment, Răzvan Lucescu nu poate conta încă pe veteranul Vieirinha. De asemenea, lipsește din defensivă și Giannis Michailidis, în timp ce, în față, sunt absenți, din cauza accidentărilor, Omar El Kaddouri și Leo Jaba. Este apt însă Alexandru Mitriță, cel care a jucat în patru din cele cinci partide disputate de PAOK în play-off. 

Olympiacos nu mai are cum să rateze primul loc în Super Ligă și e doar o chestiune de timp până când al treilea titlu consecutiv de campioană și al 47-lea din istoria clubului va fi asigurat matematic. Cu 13 puncte avans față de PAOK, echipa lui Pedro Martins mai are nevoie doar de o remiză în partida de miercuri de la Salonic pentru a lua trofeul și în acest sezon. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PAOK vs Olympiakos
Pronostic:
PsF X
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro