Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Daniel Evans

BETANO

Andrey Rublev și Daniel Evans se luptă pentru un loc în sferturile turneului de la Madrid, turneu Masters pe zgură premergător Roland Garros. 


cota2.ro

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 8 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta este în formă foarte bună, având numai puțin de 3 turnee câștigate, la Dubai, Marseille și Belgrad săptămâna trecută, dar și semifinale la Indian Wells și Rotterdam. Andrey lovește foarte puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. În primul tur a trecut mult mai greu decât se aștepta de Jack Drapper cu 7-5 în decisiv. 


Daniel Evans este un jucător britanic de 31 ani, clasat pe locul 36 ATP. El este de ceva timp între primii 50 jucători ai lumii, însă nu pare să poată mai mult și este greu de crezut că mai poate urca pe finalul carierei. Evans preferă suprafețele rapide, acolo unde are și singurul titlu ATP din carieră, la Melbourne 2 în 2021. Pe zgură, rezultatele lui sunt mai modeste, cu atât mai mult surprinde traseul lui aici când a reușit să elimine doi zguristi clasici, Delbonis și Bautista Agut. Meciul contra spaniolului a durat 3 ore, fiind epuizant fizic și psihic, jucătorul britanic revenind incredibil în decisiv de la 2-4 și 0-40. 


Andrey Rublev este un jucător de moral care atunci când leagă o serie bună este greu de oprit. În februarie-martie a avut 13 victorii consecutive perioadă în care a cucerit două titluri, iar acum are 5 meciuri consecutive câștigate. Rublev l-a invins pe Evans cu 2-0 la Dubai și îl văd mare favorit și aici. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Andrey Rublev vs Daniel Evans
Pronostic:
Andrey Rublev 2-0
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 5.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro