Ponturi Pariuri Tenis Fiona Ferro vs Maryna Zanevska

BETANO


În turul 2 al Challenger-ului de la Saint Malo- zgură, se întâlnesc Fiona Ferro și Maryna Zanevska, două jucătoare aflate pe un trend diferit. 

cota2.ro


Fiona Ferro este o jucătoare de 25 ani din Franța, aflată pe locul 146 WTA. Ea a fost mult mai sus și se anunța o jucătoare de mare viitor, însă a intrat într-un con de umbră în ultimii 2 ani, de la debutul pandemiei. Ea a pierdut peste 100 poziții în clasamentul WTA, după un 2021 foarte slab în care a evoluat puțin și pare să continue căderea și în 2022. Anul acesta nu a depășit sferturile de finală deși a evoluat în general la turnee mici, de nivel ITF și Challenger. 


Maryna Zanevska este o sportivă ce reprezintă Belgia, aflată pe locul 70 WTA. Deși nu mai este la prima tinerețe, Maryna este o jucătoare constantă, care nu își depășește limitele însă rămâne pe linia de plutire. Ea este aproape de cea mai bună clasare din carieră și vine după 3 turnee câștigate în 2021, printre care și primul WTA din carieră, în Polonia. Anul acesta are victorii cu Martic, Juvan ori Linette, jucătoare bune din top 100.


Fiona Ferro nu se regăsește și a pierdut sezonul acesta cu jucătoare mult mai slabe precum Bolsova Zadoinov, Avanesyan sau Alice Rame. O văd pe Zanevska mare favorită. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fiona Ferro vs Maryna Zanevska
Pronostic:
Victorie Maryna Zanevska
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: 5.36
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro