Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz

BETANO

Primul sfert de finală de la Madrid îi aduce față în față pe liderul mondial Novak Djokovic și pe Hubert Hurkacz, un sportiv polonez aflat într-un progres accelerat in ultimii 2 ani. 


cota2.ro

Novak Djokovic a rămas în continuare pe prima poziție în clasamentul ATP, chiar daca nu a câștigat niciun turneu în 2022. El se află într-o perioadă mai puțin fastă a carierei, în special din cauze extrasportive legate de opiniile sale cu privire la vaccinare sau război, scandaluri care îl afectează la nivel psihic. La 35 ani, Nole rămâne unul dintre sportivii care au marcat lumea tenisului in ultimii 15 ani, acumulând numai puțin de 86 titluri ATP câștigate, dintre care 20 de mare șlem. Aici a trecut de Monfils în primul tur , într-o partidă în care i-a oferit totuși francezului 5 oportunități de break, toate salvate, iar în turul anterior a profitat de forfaitul declarat de Andy Murray.  


Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 25 ani , clasat pe locul 14 ATP. El a avut un 2021 impresionant în care a reușit în premieră să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 3 titluri importante, la Delray Beach, Miami și Metz. Polonezul pare să continue forma bună și anul acesta jucând semifinale la Miami și Dubai și sferturi la Monte Carlo, având victorii cu Medvedev, Sinner ori Schwartzman.


Misiunea lui Djokovic va fi mult mai grea decât o arată cotele, Hurkacz fiind fără discuții unul dintre cei mai buni jucători din circuit la ora actuală. Polonezul are un serviciu impresionant, greu de returnat, având numai puțin de 43 ași în primele 3 tururi. Djokovic nu se află în cea mai bună formă și a început să forțeze și el serviciul, având destui ași dar și duble greșeli. Cei 2 s-au întâlnit de 3 ori până acum, în partide care au avut 14, 22, respectiv 17 ași. Văd un meci lung in care limita de 12.5 ași propusă de Betano să fie depășită fără probleme. Puteți încerca și Hurkacz - peste 8.5 game-uri la o cotă de 1.62.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 12.5 ași
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro