Ponturi Pariuri Tenis Jessica Pegula vs Ons Jabeur

BETANO

Finala turneului WTA de la Madrid, se dispută sâmbătă începând cu ora 12 și le pune față în față pe Jessica Pegula și Ons Jabeur. 


cota2.ro

Jessica Pegula este o sportivă din Statele Unite ale Americii, clasată pe locul 14 WTA. Ajunsă la 28 de ani, ea a intrat relativ târziu în atenția publicului, intrând în top 100 abia în urmă cu 3 ani, când a câștigat și singurul titlu din cariera sa, la Washington pe hard. Din 2021 jocul și mai ales rezultatele sale s-au îmbunătățit considerabil, astfel că Jessica a ajuns foarte aproape de top 10. Sferturi de finală la Australian Open și semifinale la Doha, Montreal și Miami sunt cele mai bune performanțe ale sale, toate obținute însă pe hard. Aici a trecut de Georgi, Kanepi, Andreescu și Sarra Sorribes Tormo, de fiecare dată fiind meciuri cu o mulțime șanse de break. 


Ons Jabeur este o jucătoare din Tunisia de 27 ani, momentan pe locul 10 WTA. Deși se află de ceva timp între cele mai bune jucătoare din circuit, ea nu a câștigat niciun titlu WTA in carieră, astfel că putem asista la o premieră. Până în anul 2019 ea a jucat mai mult în turnee de plan secund, ITF și Challenger, acolo unde are 13 turnee câștigate, 7 din ele fiind pe zgură. Ons este o jucătoare extrem de muncitoare, care cedează foarte greu punctele, fiind recunoscută pentru îndârjirea cu care luptă pentru fiecare minge. Anul acesta are sferturi la Sydney, Dubai, Doha și Stuttgart și finală la Charleston. Aici a jucat foarte bine , având un traseu mult mai greu decât adversara cu victorii la Paolini, Gracheva, Bencic, Halep și Alexandrova. 


O văd pe Ons Jabeur mare favorită în acest meci, ea evoluând perfect până în această fază a competiției. Pegula nu este o jucătoare de zgură, are carențe mari pe propriul serviciu și nu o văd să facă față jocului variat al tunisiencei. Cele două s-au întâlnit în luna februarie la Dubai, când Jabeur s-a impus fără probleme cu 6-1, 6-3. Merg cu încredere pe victorie Jabeur. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jessica Pegula vs Ons Jabeur
Pronostic:
Victorie Ons Jabeur
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: 5.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro