Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.92

BETANO

Fraților, azi vreau să încep o nouă serie câștigătoare la un proiect ALL-IN în 5 pași. De ce în 5 pași? Deoarece la cotă medie 1.40 ajungem să ne înmulțim de 5 ori miza inițială, după cum ați observat în recentele serii câștigătoare în care eu am plecat de la miza mea standard de 500 de Lei și am ajuns la 2500.

Astăzi, însă, voi plasa primul pariu un pic diferit, în sensul că voi juca direct un bilet format din 3 meciuri la o cotă finală de aproape 3, mai exact 2.90. De ce fac asta? Pentru că toate cele 3 meciuri se califică la proiect conform criteriilor mele de selecție, dar se joacă la ore foarte apropiate, iar în acest caz nu apucă să se termine unul până începe următorul.

cota2.ro

Braunschweig poate obține astăzi promovarea directă în 2. Bundesliga cu o victorie pe terenul lui Meppen, echipă care a obținut un singur punct din ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren și a cărei ultimă victorie datează din Ianuarie! Totuși, Meppen este lipsită de grijile retrogradării, fiind salvată matematic, iar astăzi primește vizita unei echipe cu motoarele turate la maxim, care vine după 4 victorii consecutive, cea mai recentă împotriva liderului Magdeburg!

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 500 de Ron bonus instant la prima depunere!

În Superliga Turciei, Fatih Karagumruk primește de la ora 16:00 vizita lui Goztepe, formație deja retrogradată, care a cules un singur punct în ultimele 12 etape!!! O imagine și mai bună a picajului total în care se află oaspeții de astăzi este proporția scorului înregistrat runda trecută (1-7 acasă cu Rizespor). Karagumruk este o surpriză plăcută a superligii în acest sezon, cu șanse matematice la un finish în TOP 4, iar pe propriul teren a câștigat 5 din ultimele 6 partide! Am jucat mai safe că gazdele câștigă oricare repriză.

În League Two din Anglia, bătălia pentru cel de-al 3-lea loc promovabil direct se dă până în ultima clipă, iar Bristol Rovers se află la egalitate de puncte cu Northampton. Departajare se face la golaveraj, iar Northampton are +20 și meci în deplasare la Barrow, echipă salvată de la retrogradare pe fondul unor evoluții foarte bune pe final de campionat. Bristol Rovers are golaveraj +15 și va primi vizita celei mai slabe echipe din competiție, Scunthorpe, retrogradată matematic de multă vreme. Teoretic Bristol Rovers trebuie să câștige la o diferență de minim 6 goluri în eventualitatea în care Northampton câștigă la un gol, sau să spere că Northampton pierde puncte azi la Barrow, însă în orice scenariu, sunt convins că se vor urca pe cal din prima repriză și vor avea avantaj la pauză


Unde se postează toate pariurile din proiectul de tip challenge la pariuri sportive ALL-IN?

Pariurile din cadrul acestui proiect sunt de tip Pre-match dar și LIVE pentru a ne crește șansele de câștig! Cu toții suntem conștienți că pe LIVE apar oportunități mai bune de câștig de multe ori, așa că vom încerca să speculăm de câte ori este cazul, iar ca să puteți primi notificare instant de fiecare dată când postez un pariu LIVE, vă sugerez să vă alăturați GRATUIT grupului meu de mesagerie instant de pe TELEGRAM.

Telegram este o aplicație GRATUITĂ de mesagerie instant similară cu Whatsapp, pe care o puteți instala pe telefonul mobil și care vă trimite notificări sonore imediat ce postez un pariu. Mai simplu de atât nu există! După ce instalați aplicația, dați un click pe linkul de mai jos și veți fi direcționați către canalul meu de Telgram, denumit MIHALACHE FREE TIPS, pe care veți da JOIN.

Click aici și intră pe grupul de pariuri GRATUIT de pe Telegram

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Meppen vs Braunschweig
Pronostic:
2
Cota
1.47
Karagumruk vs Goztepe
Pronostic:
gazdele câștigă oricare repriză
Cota
1.35
Bristol Rovers vs Scunthorpe
Pronostic:
1 pauză
Cota
1.47
Cota finala: 2.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro