Ponturi Pariuri Tenis Carlos Alcaraz vs Alexander Zverev

BETANO

Am ajuns și la finala turneului ATP de la Madrid, turneu din seria Masters disputat pe zgură. Pentru trofeu se vor lupta Carlos Alcaraz și Alexander Zverev, iar mai jos aveți pronosticul nostru. 


cota2.ro

Carlos Alcaraz este un jucător spaniol de doar 19 ani, aflat momentan pe locul 9 ATP. De luni va urca pe locul 6 și este doar o chestiune de timp până va ajunge in vârf. El este fără îndoială noua senzație din circuit, un jucător extraordinar care cel mai probabil va domina tenisul masculin în următorul deceniu. Carlos are deja 3 turnee câștigate anul acesta, la Rio de Janeiro, Miami și Barcelona, an în care are doar 3 înfrângeri din 29 de partide. Aici a jucat extraordinar reușind să treacă de cei mai buni jucători ai ultimului deceniu, Nadal și Djokovic, în partide consecutive. 


Alexander Zverev este un jucător german de 25 ani aflat pe locul 3 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. Aici la Madrid se simte excelent, fiind la a 3-a finală, precedentele două fiind câștigate. În 2022 a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. Aici a trecut de Cilic, Musetti, Auger Aliassime și Tsitsipas. 


Este a 3-a întâlnire între cei doi, primele două fiind câștigate fără probleme anul trecut de Zverev în meciuri în care Alcaraz nu a câștigat mai mult de 6 game-uri. Chiar dacă datele problemei s-au schimbat și spaniolul este văzut mare favorit de absolut toată lumea, nu îl văd în niciun caz pe Zverev victimă sigură. Anticipez un nou meci lung în care jucătorul german să câștige cel puțin 10 game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Carlos Alcaraz vs Alexander Zverev
Pronostic:
Zverev - peste 9.5 game-uri în meci
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro