Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FCSB

BETANO

Universitatea Craiova - FCSB

De la ora 19:30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la FCSB in ultimul duel al rundei cu numarul 8 a Play-Off-ului Ligii 1.



cota2.ro

Universitatea Craiova nu mai are sanse la titlu in acest campionat dupa ce trupa lui Dan Petrescu, CFR Cluj, a invins categoric in ”Trivale” pe FC Arges, scor 6-0. Lupta pentru locul 2 este insa deschisa pentru acestia, dar adversarul e unul extrem de dificil. FCSB are nevoie de toate punctele pentru a ramane la mana ei in ceea ce priveste castigarea titlului. Cu victoria de aseara, CFR s-a distantat la 5 puncte de bucuresteni, iar presiunea e uriasa pe trupa lui Toni Petrea. Universitatea a castigat cu 2-0 mansa tur de pe Arena Nationala, iar in acest moment trec prin momente destul de bune.

Echipe Probabile:

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli – Vatajelu, Gaman, Marius Constantin, Bancu – Mateiu, Cretu – Cimpanu, Baiaram, Ivan – Markovic

FCSB (4-3-3): Tarnovanu – Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Sut, Edjouma – Coman, Tanase, Oct. Popescu

Ma astept la destul de multe reusite in acest meci deoarece vorbim despre cele mai ofensive echipe din campionat, insa totodata ma astept si la multe duritati. Kovacs v fi la centru, iar centralul roman nu se fereste deloc sa acorde cartonase, atunci cand interventiile sunt dure. Vor fi multe faze dificile si ma astept sa apara cel putin un 11 metri sau un rosu in acest duel. Atmosfera va fi una electrizanta, avand in vedere ca e Sold-Out partida de la ”Oblemenco”. In ultimele doua meciuri directe, Craiova a beneficiat de penalty si e posibil ca si in aceasta seara sa vedem un astfel de deznodamant. Asadar, mizez pe un duel in care arbitrul Istvan Kovacs va dicta cel putin un penalty sau va elimina cel putin un jucator.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs FCSB
Pronostic:
Cartonaș roșu sau Penalty acordat
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro