Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Reilly Opelka

Superbet

În primul tur al turneului ATP Roma, disputat pe zgură, Stan Wawrinka joacă cu uriașul de 2.11, Reilly Opelka. 

La 37 ani, Stan Wawrinka este unul dintre cei mai bătrâni jucători care încă evoluează în circuitul masculin.

cota2.ro

Elvețianul fost număr 3 mondial și câștigator a 3 turnee de mare șlem este foarte aproape de finalul unei cariere impresionante în care a ținut cu brio piept marilor jucători precum Federer, Nadal ori Djokovic. Accidentările l-au măcinat în ultimii ani, astfel că Stan a jucat extrem de puțin în ultimul timp, având doar două meciuri jucate în acest an, ambele pierdute. 


Reilly Opelka este un sportiv american de 24 ani, clasat pe locul 17 ATP. El este în cea mai bună formă a carierei și vine după turneele câștigate la Dallas și Houston, și după finala de la Delray Beach. Opelka este cel mai înalt jucător din circuit la cei 2.11 m și așa cum este și normal își concentrează jocul pe serviciu, scurtând pe cât posibil punctele. El trimite foarte multi ași, indiferent de suprafață, având recent 10 cu Otte, 10 cu Isner, 18 cu Kyrgios și 8 cu Korda, toate meciurile fiind pe zgură. 


Deși multă lume credea că se va retrage, Wawrinka isi mai acordă o ultimă șansă, însă este greu de crezut că din punct de vedere fizic mai poate face față competiției. Reilly Opelka este un jucător în creștere de formă, servește foarte bine și cred că se va impune fără probleme. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Stan Wawrinka vs Reilly Opelka
Pronostic:
Reilly Opelka -2.5 game-uri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro