Ponturi Pariuri Tenis Francisco Cerundolo vs John Isner

BETANO

În această săptămână, Roma este capitala tenisului mondial, iar noi vă propunem un pronostic de la partida din primul tur al turneului ATP între Francisco Cerundolo și John Isner. 


cota2.ro

Francisco Cerundolo este un jucător argentinian de 23 ani, clasat pe locul 49 ATP. El este un jucător de perspectivă, aflat la apogeul carierei, care și-a construit întreaga carieră pe zgură, acolo unde a câștigat numai puțin de 13 turnee mici de nivel Futures, ITF și Challenger. La nivel ATP nu are inca niciun titlu câștigat, însă perspectivele sale sunt bune . Anul acesta a intrat în atenția opiniei publice după parcursul de la Miami, acolo unde a ajuns până în semifinale, după ce i-a învins pe Monfils și Tiafoe și a profitat de abandonurile lui Opelka și Sinner. 


John Isner este unul dintre cei mai in vârstă jucători din prima parte a clasamentului mondial, fiind la 37 ani pe locul 27 ATP. El va rămâne definitiv în istoria tenisului după meciul de legendă cu Mahut de la Wimbledon, când s-a impus cu 70-68 în decisiv, acela fiind cel mai lung meci din istoria tenisului. Are o carieră frumoasă, cu 16 titluri ATP, ultimul anul trecut la Atlanta. Anul acesta a jucat bine, are finală la Houston tot pe zgură și victorii cu Schwartzman ori Garin. John este unul dintre cei mai înalți jucători din circuit fiind recunoscut pentru faptul că trimite foarte mulți ași.


Francisco Cerundolo este un jucător inconstant care trece foarte ușor de la evoluții bune la meciuri dezastruoase. După parcursul excelent de la Miami, el a pierdut în primul tur al calificărilor la Munchen și Madrid, nereușind să câștige set cu jucători modești precum Gerasimov ori Moro Canas. Aici vine după calificări, când a trecut de Nishioka și Sousa. Din cauza vârstei John Isner a jucat mai puțin în acest an, însă atunci când a intrat în competiție nu s-a făcut de râs și îl văd favorit în acest meci.  

 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Francisco Cerundolo vs John Isner
Pronostic:
Victorie John Isner
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 6.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro