Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

BETANO

Young Boys - St. Gallen

Etapa cu numarul 34 din SuperLiga Elvetiei este deschisa de duelul dintre Young Boys si St. Gallen de pe ”Wankdorf Stadion” din Berna. Cele doua echipe sunt despartite de 6 puncte iar duelul e foarte important pentru ambele formatii deoarece in joc e ultimul loc de cupe europene. Se vor confrunta in aceasta seara, a doua si a patra ofensiva din campionat, iar daca ne uitam pe statistici, putem observa ca Young Boys a marcat in 94% din meciurile jucate pe propriul teren, acelasi procentaj avandu-l si cei de la St. Gallen in jocurile din deplasare.

cota2.ro

3.38 e media golurilor marcate in meciurile de acasa a celor de la Young Boys si 3.63 e media golurilor marcate in meciurile din deplasare ale celor de la St. Gallen. Numai putin de 75% din meciurile celor doua echipe din aceast sezon, de pe teren propriu, respectiv deplasare, s-au incheiat cu cel putin 3 goluri marcate. Mai mult decat atat, 83% din meciurile de acasa ale celor de la Young Boys si 63% din meciurile din deplasare ale celor de la St. Gallen s-au incheiat cu gol in ambele porti. Asadar, cu aceste statistici in fata, un pariu pe goluri pare alegerea perfecta.


Kayserispor - Trabzonspor

Returul din prima semifinala a Cupei Turciei se joaca in aceasta seara pe ”Kadir Has Stadium” din Kayseri incepand cu ora 20:30. In mansa tur, noua campioana a Turciei s-a impus cu 1-0 in fata ocupantei locului 15 din Superliga cu un gol marcat in minutul 87 de Cornelius. Miza e una uriasa, calificarea in finala, iar meciul se anunta unul dificil pentru Trabzonspor deoarece gazdele joaca bine pe teren propriu, avand numai putin de 60% victorii in ultimele 15 meciuri. Se anunta si multe reusite in acest duel avand in vedere ca cei de la Kayserispor au marcat cel putin un gol in 87% din meciurile de pe teren propriu, iar Trabzonspor a marcat cel putin un gol in 93% din meciurile jucate in deplasare.

Ambele echipe au o medie de peste 1.73 goluri marcate pe teren propriu, respectiv deplasare, iar in 40%, respectiv 73% din meciurile acestora, au marcat ambele formatii. In ultimele 10 confruntari directe, Trabzonspor este neinvinsa, iar in 80% dintre aceste meciuri s-a marcat de cel putin doua ori. Mai mult decat atat, Trabzonspor a marcat in 9 din cele 10 meciuri, iar 60% dintre ele s-au incheiat cu gol in ambele porti. Se anunta un meci extrem de disputat in aceasta seara, iar golurile nu ar trebui sa intarzie sa apara.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Young Boys vs St. Gallen
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.27
Kayserispor vs Trabzonspor
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.50
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro