Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Cluj vs Hermannstadt

BETFAIR EXCHANGE

Universitatea Cluj și FC Hermannstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în penultima etapă a play-off-ului din Liga 2. 

Petrolul a obținut luni promovarea matematică în Liga 1 și le-a lăsat pe urmăritoarele Universitatea Cluj și Hermannstadt să lupte pentru poziția secundă. Cele două sunt la egalitate de puncte, câte 57, cu două meciuri rămase de disputat. 

cota2.ro

Universitatea Cluj are avantaj în fața sibienilor, în eventualitatea în care cele două încheie la egalitate, primul criteriu de departajare fiind numărul de puncte obținute în sezonul regular. Formația antrenată de Erik Lincar se va baza astăzi și pe sprijinul fanilor clujeni, așteptați în număr mare la stadion. Amintirile de la ultimul meci jucat acasă nu sunt însă deloc grozave. „Șepcile roșii” au fost învinse de Unirea Slobozia, scor 1-2, o partidă care s-a lăsat cu o încăierare generală în zona vestiarelor.

FC Hermannstadt, retrogradată la finalul stagiunii trecute, a mers all-in. În ciuda insolvenței și a incertitudinii financiare, clubul din Sibiu a atras fotbaliști cu nume și este la mâna ei în ceea ce privește revenirea pe prima scenă. Conform ultimelor informații, jucătorii au primit vești bune în ceea ce privește banii și, posibile investiții din partea Romgaz, și se pot concentra pentru meciul crucial de pe Cluj Arena. 

Meciul direct disputat între Universitatea Cluj și Hermannstadt în play-off s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații și statistici interesante:

• 4 remize a înregistrat Hermannstadt în cele 8 meciuri din play-off

• U Cluj a terminat și ea de 3 ori la egalitate 

• U Cluj și Hermannstadt au cele mai bune ofensive din play-off, câte 12 goluri înscrise

• Loturile lui U Cluj și Hermannstadt au medii apropiate de vârstă: 23.7 ani în cazul sibienilor, 23.9 în cazul clujenilor

• jumătate dintre meciurile disputate de FC Hermannstadt pe teren străin în acest sezon, indiferent de competiție, s-au terminat la egalitate.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate în U Cluj - Hermannstadt este @3.20 și o voi încerca la o miză mai mică.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Universitatea Cluj vs Hermannstadt
Pronostic:
X
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro