Ponturi Pariuri Fotbal Kayserispor vs Trabzonspor

BETANO

Dragilor, iată-ne ajunși în fața unui nou pariu final dintr-o serie nouă a unui foarte îndrăgit proiect ALL-IN pariuri. Am jucat acest proiect cu un obiectiv foarte clar, acela de a lega 5 pariuri consecutive la cote cuprinse între 1.30 și 1.80, iar după cum ați observat, am ajuns deja la un câștig de 6 ori mai mare decât banca inițială.

Știți foarte bine că pentru a ne mări șansele de câștig, apelăm de multe ori și la pariuri LIVE, atunci când găsim câte o oportunitate bună sau la o cotă mult mai ok decât valoarea prematch. Pentru a primi instant pariurile pe care le lasez LIVE, trebuie să intrați în grupul meu gratuit de pariuri prin mesagerie instant de pe Telegram. Telegram este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu Whatsapp. După ce o aveți instalată pe telefon, puteți da CLICK AICI pentru acces în grup.

cota2.ro

Până acum, în această serie a proiectului, am avut următoarele pariuri:

  • Pegula vs Jabeur - 2 + Argeș vs CFR Cluj - 2 @1.88
  • Sepsi DNB vs Chindia + Bremen solist la Aue @1.60
  • Leipzig solist LIVE vs Augsburg @1.45
  • Antalya vs Konya - peste 2 asiatic @1.40

Miza mea de plecare a fost de 500 de Lei și am ajuns în prezent la un câștig de 2976, sumă din care nu îmi voi retrage banii investiți și pe care o voi miza în totalitate pe ultimul pariu al seriei la o cotă de 1.42. În eventualitatea unui succes și în această seară, voi avea un câștig de 4225 de Lei, adică voi multiplica miza inițială de 8.5 ori.

Tot din Turcia am selectat și acest ultim pariu, la fel ca și la pasul precedent. Trabzonspor este noua campioană a Turciei la fotbal după un sezon de excepție pe care chiar l-am anticipat la începutul sezonului în emisiunea Bursa Pariurilor. Meciul de astăzi de la Kayserispor este manșa retur a semifinalelor Cupei Turciei, iar Trabzon s-a impus în tur cu 1-0.

Kayserispor este o echipă mediocră, de jumătatea inferioară a clasamentului, care trece printr-un moment de formă execrabilă, câștigând un singur punct din ultimele 5 meciuri disputate pe propriul teren. Trabzon este echipa cu al doilea cel mai bun atac, dar și cea mai bună apărare din Superliga și mi-e foarte greu să cred că va da cu piciorul unei șanse extraordinare de a câștiga și cupa și campionatul în același sezon.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kayserispor vs Trabzonspor
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Cota finala: 1.42
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro