Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.76

Superbet

1.Aston Villa-Liverpool

Liverpool este obligată să obțină toate punctele, astazi, de la ora 22:00, în partida din deplasare cu Aston Villa, restanță din etapa a 33-a în Premier League. Deși au făcut un pas greșit în ultima rundă, „cormoranii” încă sunt implicați în lupta la titlu.

cota2.ro

Este al doilea meci pe care Steven Gerrard îl susține contra clubului unde este o adevărată legendă ca jucător. Managerul a prins și meciul tur cu Aston Villa pe Anfield, care a venit la scurt timp după ce a fost instalat pe banca tehnică. Liverpool a câștigat atunci cu 1-0, dar gruparea din Birmingham a opus o rezistență puternică. Golul a fost marcat de Mo Salah în minutul 67 din penalty.

Acest meci se anunță poate și mai complicat pentru „cormorani”, în principal din două motive. Vin după o perioadă complicată, în care au avut meciuri din 3 în 3 zile, câteva și în deplasare. Apoi, prind Aston Villa pe un trend ascendent. Gazdele au din nou șanse la Top 10, după ce au obținut 7 puncte din ultimele 9 posibile: 0-0 la Leicester, 2-0 cu Norwich pe Villa Park și 3-1 la Burnley.

  • Aston Villa: W W D L L
  • Liverpool: D W W W W

După o perioadă extraordinară pe toate fronturile, Liverpool a pierdut două puncte imense în weekend, pe teren propriu, în disputa cu Tottenham (scor 1-1). Luis Diaz a adus echipei un punct, după ce Son a deschis scorul. Într-o luptă foarte strânsă cu Man City la titlu, acest rezultat ar putea să conteze decisiv.

2.Barcelona-Celta Vigo

Barcelona a obținut o victorie importantă în cursa pentru locul secund, 2-1 cu Betis. Acum, în etapa intermediară, a 36-a din acest sezon, pe Camp Nou vine Celta Vigo, astazi, de la ora 22:30. În tur, am văzut un spectaculos 3-3. De altfel, ultimele cinci confruntări au avut de fiecare dată peste 2.5 goluri.

Barcelona rămâne favorită pentru ocuparea locului secund și după runda a 35-a, poziție care ar asigura prezența în Supercupa Spaniei. În ultima etapă, catalanii au câștigat în prelungiri duelul cu Betis, scor 2-1, și s-au calificat matematic în Champions League. gruparea blaugrana rămâne neînvinsă în deplasare din octombrie.

Barcelona revine pe Camp Nou, unde a oscilat des în ultima perioadă. A fost învinsă de Cadiz și Rayo, iar pe Mallorca a învins-o greu, cu 2-1. Totuși, cum Celta Vigo are un final liniștit de sezon, catalanii pot profita de relaxarea galicienilor.

  • Barcelona: W W L W L
  • Celta Vigo: W D L W L

Elevii lui Eduardo Coudet au un final de sezon lipsit de emoții și singurul obiectiv ar putea fi o clasare în prima jumătate a clasamentului. În momentul de față, Celta este pe locul 11, cu 43 de puncte, departe de zona retrogradării, dar și de zona europeană.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aston Villa vs Liverpool
Pronostic:
X2&II1+
Cota
1.35
Barcelona vs Celta Vigo
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.30
Cota finala: 1.76
Profit: 6.84
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro