Ponturi Pariuri Tenis Laslo Djere vs Stan Wawrinka

Superbet

Turul 2 al turneului ATP Roma 2022, turneu disputat pe zgură, ne oferă partida dintre Laslo Djere și Stan Wawrinka. 


cota2.ro

Laslo Djere este un jucător sârb de 26 ani, aflat momentan pe locul 58 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Anul acesta are semifinale la Marrakech , sferturi la Adelaide și optimi la Monte Carlo, învingând jucători buni precum Kwon, Musetti ori Sonego. A fost aproape și de o victorie mare la Belgrad contra liderului mondial Novak Djokovic, însă a pierdut în tie-break setul decisiv. 


Stan Wawrinka a reușit în primul tur de la Roma prima victorie după mai mult de un an de zile, perioadă în care a suferit două operații la genunchi și majoritatea specialiștilor îl vedeau retras. Ajuns la 37 ani, fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem a profitat de căderea inexplicabilă a lui Reilly Opelka, care de la 1-0 la seturi și 4-2 în setul secund nu a mai jucat nimic. Stan a jucat foarte puțin în ultimul timp, având doar 3 partide disputate în ultimul an, dintre care 2 înfrângeri cu Ymer și cu Bublik. Deplasarea sa în teren suferă, iar un meci cu un jucător care prelungește mult schimburile așteptând greșeala adversarului nu îi convine.


Laslo Djere este zguristul tipic care returnează aproape orice minge, foarte rar asumându-și riscuri. Lui îi convine acest stil de joc care cel mai probabil îl va afecta pe Wawrinka, elvețianul având o condiție fizică mult mai precară. Djere este deja la al 4- lea meci la Foro Italico și pare că se simte foarte bine, trecând până acum de Kokkinakis, Dellien și Borna Coric. Merg pe victoria sârbului. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Laslo Djere vs Stan Wawrinka
Pronostic:
Laslo Djere -2.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro