Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.26

BETANO

Club Brugge KV - Union Saint-Gilloise

Meci pentru titlu in prima liga din Belgia unde inaintea ultimelor trei etape, Brugge si Union SG se afla la egalitate de puncte. In partida tur din Play-Off, Brugge s-a impus cu 2-0 si la acelasi numar de puncte e peste Union SG datorita victoriei din meciul direct. Ambele echipe au marcat cel putin un gol in peste 89% din meciurile din acest sezon de pe teren propriu, respectiv din deplasare, asa ca ar trebui sa ne asteptam la un duel de foc, cu multe goluri.

cota2.ro

FC Twente Enschede - FC Groningen

Meci interesant in Eredivisie acolo unde, cu doua etape inainte de finalul sezonului, lupta pentru cupele europene si pentru Play-Off-ul Conference League e mai stransa ca niciodata. Twente trage tare sa prinda locul 4 si sa se califice in UEFA Europa League, insa Alkmaar vine din spate si vrea sa o trimita in Play-Off ceea ce ar insemna meciuri mai multe, oboseala mai multa si bani mai putini. Groningen e la doua puncte de acest Play-Off si cu siguranta isi va dori o clasare cat mai buna in acest sezon.

FC Utrecht - AZ Alkmaar

Asa cum spuneam si in partida dintre Twente si Groningen, Alkmaar si-ar dori sa scape de acest Play-Off si sa incerce sa o depaseasca pe Twente. Partida de azi nu e una usoara pentru ei, ba din contra, se anunta a fi una destul de dificila. Utrecht e pe 7, la un singur punct de locul 6, iar cu cat e mai sus in clasament, cu atat adversarul din Play-Off va fi mai facil. Numai putin de 63% din meciurile de acasa ale celor de la Utrecht si 75% din meciurile din deplasare ale celor de la AZ s-au incheiat cu gol in ambele porti.

FC Hradec Kralove - FC Viktoria Plzen

Cu doar doua etape inainte de finalul sezonului, Plzen e la mana ei in ceea ce priveste castigarea titlului in Cehia. Slavia e insa la doar doua puncte in spate si asteapt cu nerabdare un pas gresit al acestora. Plzen are meci cu ultima clasata din Play-Off si imi e greu sa cred ca se va incurca. Plzen are 8 victorii in ultimele 10 partide contra celor de la Hradec, iar in aceasta seara cred ca vor mai bifa una avand in vedere importanta acestui duel.

FC Copenhaga - Silkeborg IF

Copenhaga are doar o singura victorie in ultimele 5 jocuri, iar acest lucru a facut ca cei de la Midtjylland sa se apropie la doar un singur punct de acestia, cu trei etape inainte de finalul sezonului. Copenhaga are un meci destul de greu cu Silkeborg, echipa care e aproape de o calificare in UEFA Europa League. Copenaga a castigat 8 din ultimele 10 partide directe contra acestora, jucate pe propriul teren si cred ca in partida de azi pot reusi sa se impuna in cel putin o repriza. Mai pe scurt, sunt obligati sa castige daca vor titlul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Club Brugge KV vs Union Saint-Gilloise
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.47
FC Twente Enschede vs FC Groningen
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.50
FC Utrecht vs AZ Alkmaar
Pronostic:
GG
Cota
1.52
FC Hradec Kralove vs FC Viktoria Plzen
Pronostic:
2
Cota
1.57
FC Copenhaga vs Silkeborg IF
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.57
Cota finala: 8.26
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro