Ponturi Pariuri Tenis Marcos Giron vs Felix Auger Aliassime

BETANO

Continuăm ponturile de la Masters-ul de la Roma, acolo unde mi-a atras atenția partida din optimile de finală între Marcos Giron și Felix Auger Aliassime.  


cota2.ro

Marcos Giron este un sportiv american de 28 ani, clasat pe locul 59 ATP. Deși nu mai este la prima tinerețe, el se află în cea mai bună perioadă a carierei sale, fiind abia din anul 2020 printre primii 100 jucători ai lumii. Marcos a evoluat în mare parte a carierei în turnee mici, de nivel Futures, ITF și Challenger, având și două trofee la această categorie ambele în anul 2019 pe hard. Pe zgură el joacă foarte puțin și cu rezultate modeste, cu atât mai mult surprinde traseul său aici. Anul acesta a jucat slab, a pierdut în primul tur la Melbourne, Sydney, Australian Open, Indian Wells, Miami, Houston, Monte Carlo, Barcelona, Munchen și Madrid. El a pierdut chiar și aici în calificări cu Griekspoor, însă a beneficiat de statutul de lucky looser pe care l-a exploatat la maxim. A trecut în primul tur de Bublik și în turul 2 de Schwartzman. 


Felix Auger Aliassime este un jucător canadian de 21 ani, momentan pe locul 9 ATP. Campion la juniori,el este fără îndoială unul dintre jucătorii care vor domina circuitul masculin în următorul deceniu, fiind deja un nume important cu performanțe notabile. Are semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și unul ATP câștigate. Anul acesta are 2 finale, la Rotterdam și Marseille, iar aici a trecut de Davidovich Fokina in turul precedent. 


Victoria lui Giron contra lui Schwartzman din turul precedent poate fi catalogată drept una dintre marile surprize ale anului în tenisul mondial, mai ales că americanul venea după 8 înfrângeri consecutive și pierduse toate meciurile jucate în acest an pe zgură înaintea acestui turneu. Auger Aliassime este un jucător la cu totul alt nivel, pare că a reintrat în formă odată cu victoriile contra lui Garin, Sinner ori Davidovich Fokina și nu cred că îi va da vreo șansă lui Giron. Merg cu încredere maximă pe o victorie în minimum de seturi. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marcos Giron vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime 2-0
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 6.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro