Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs Sepsi OSK

BETANO

Universitatea Craiova - Sepsi OSK

De la ora 19:30, Universitatea Craiova primeste vizita celor de la Sepsi OSK pentru duelul din returul celei de-a doua semifinale de Cupa Romaniei. Aseara, FC Voluntari a eliminat-o pe FC Arges dupa 3-0, la general, iar dupa parerea mea, castigatoarea semifinalei din aceasta seara porneste favorita in finala. Partida de la ”Sf. Gheorghe” din tur s-a incheiat cu victoria covasnenilor, scor 2-1, iar in acest retur, Universitatea Craiova e obligata sa castige. Sepsi e neinvinsa in ultimele 3 meciuri pe ”Ion Oblemenco”, iar asta spune multe despre aceasta echipa. Universitatea Craiova a pierdut partida cu FCSB, insa in opinia mea a jucat fotbal si a avut si foarte mult ghinion, ”reusind” sa trimita mingea in bara de 2 ori. Sepsi vine dupa doua victorii in campionat, iar in ultima etapa va juca tot pe ”Oblemenco”, impotriva celor de la Craiova 1948, pentru un loc in Play-Off-ul Conference League.

Echipe probabile:

cota2.ro

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli; Vatajelu, Papp, Constantin, Bancu; Screciu, Cretu; Gustavo, Baiaram, Ivan; Markovic.

Sepsi OSK (4-4-2): Niczuly; Dimitrov, Balasa, Mitrea, Dumitrescu; Aganovic, Vasvari, Paun, Stefanescu; Barbut, Tudorie.

In acest moment, Universitatea joaca un fotbal bun, un fotbal ofensiv si consider ca are resurse pentru a intoarce scorul cu Sepsi si a se califica in finala. Sepsi e un adversar puternic, insa are limitele ei, iar in deplasare nu se descurca prea bine, avand doar doua victorii in ultimele 9 meciuri jucate. Ma astept ca trupa lui Reghecampf sa inceapa partida ofensiv si sa duca multi jucatori la finalizare. Ivan e principalul om de atat al oltenilor, iar acesta va crea multe faze periculoase. Daca va prinde o zi buna, cred ca poate fi decisiv in acest duel. Pontul meu pentru partida dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK este ”Universitatea Craiova -1.0 AH”, la o cota de 3.10, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs Sepsi OSK
Pronostic:
Universitatea Craiova -1.0 AH
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro