Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Felix Auger Aliassime

BETANO

Novak Djokovic și Felix Auger Aliassime se întâlnesc în ultimul sfert de finală al Masters-ului de la Roma, turneu pe zgură premergător Roland Garros. 


cota2.ro

Novak Djokovic este in continuare lider mondial deși nu a câștigat niciun turneu în anul 2022, o performanță negativă de necrezut pentru cel care domină tenisul masculin în ultimul deceniu. Ajuns la 35 de ani, Nole este un jucător care a marcat lumea tenisului, fiind considerat de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, cu 86 titluri ATP câștigate, dintre care 20 de mare șlem. După un 2021 aproape perfect în care a câștigat 3 turnee de mare șlem, Nole a fost implicat în anumite controverse legate de vaccinare și război, acestea afectându-i concentrarea pe teren. Are finală la Belgrad și semifinală la Madrid, când a pierdut dramatic cu Alcaraz. Aici a trecut ușor de Karatsev și Wawrinka  


Felix Auger Aliassime este reprezentantul noii generații a tenisului masculin și se anunță un nume de luat în seamă în circuit în următorii ani. La doar 21 ani, Felix a intrat de ceva timp între primii 10 jucători ai lumii și se poate lăuda anul acesta cu primul titlu ATP din carieră, la Rotterdam. Canadianul are semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, dar și o finală pierdută tot anul acesta la Marseille. Aici a trecut de Davidovich Fokina și Marcos Giron. 


Novak Djokovic este favorit, însă nu cred că va avea o misiune ușoară contra lui Auger Aliassime. Tânărul canadian este genul de jucător care se descurcă pe toate suprafețele, este fost finalist la juniori la Roland Garros, iar jocul său este în creștere în ultima perioadă cu victorii cu Garin, Sinner, ori Fokina, jucători buni pe zgură. Cota oferită de Betano pentru Felix Auger Aliassime - peste 7.5 game-uri mi se pare foarte bună. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime - peste 7.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 6.30
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro