Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs Gaz Metan Mediaș

Superbet

COTA 2 A ZILEI/ 13.05.2022

🇷🇴LIGA 1

cota2.ro

⏰ORA DE START: 17:30

♻️Chindia Târgoviște-Gaz Metan Mediaș, se întâlnesc astăzi pentru ultima dată în acest sezon. Programat, astăzi, începând cu ora 17:30, la Ploiești pe Stadionul Ilie Oana, unde mă aștept ca cei de la Chindia să treacă la scor de ardeleni.

Dâmbovitenii ocupă locul 13 în Play Out-ul Ligii 1, la 5 puncte de primul loc care îi salvează de la retrogradare .Asadar vor juca cu siguranta în barajul de mentinere/retrogradare cel mai probabil cu cei de la Concordia Chiajna.


♻️Gaz Metan Mediaș este la ultimul meci în Liga 1, după 6 sezoane consecutive petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc . Cu mari datorii, cu litigii cu foști jucători, gruparea din județul Sibiu a ajuns la -38 de puncte, din cauza sancțiunilor date de FRF . Meciurile din Play Out le-a jucat doar cu juniorii ,unde a obținut o singură victorie, 4-3 cu o altă echipa cu mari probleme financiare, Academica Clinceni. În rest are doar înfrângeri la scor.


♻️Chindia lui Săndoi nu este o echipa care îi place să joace ofensiv ,dar având în vedere că adversarii de azi joacă doar cu juniori, mă astept să vedem multe goluri. Am găsit o cotă interesantă în oferta Superbet. Pentru minim 2 goluri marcate de gazde în prima repriză bookmakerii ne oferă o cotă de 2.10, care eu zic că merită încercată "single" pe un bilet .



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Târgoviște vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
Gazele marchează peste 1.5 Goluri / R1
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro