Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs Gaz Metan Mediaș

Superbet

COTA 2 A ZILEI/ 13.05.2022

🇷🇴LIGA 1

cota2.ro

⏰ORA DE START: 17:30

♻️Chindia Târgoviște-Gaz Metan Mediaș, se întâlnesc astăzi pentru ultima dată în acest sezon. Programat, astăzi, începând cu ora 17:30, la Ploiești pe Stadionul Ilie Oana, unde mă aștept ca cei de la Chindia să treacă la scor de ardeleni.

Dâmbovitenii ocupă locul 13 în Play Out-ul Ligii 1, la 5 puncte de primul loc care îi salvează de la retrogradare .Asadar vor juca cu siguranta în barajul de mentinere/retrogradare cel mai probabil cu cei de la Concordia Chiajna.


♻️Gaz Metan Mediaș este la ultimul meci în Liga 1, după 6 sezoane consecutive petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc . Cu mari datorii, cu litigii cu foști jucători, gruparea din județul Sibiu a ajuns la -38 de puncte, din cauza sancțiunilor date de FRF . Meciurile din Play Out le-a jucat doar cu juniorii ,unde a obținut o singură victorie, 4-3 cu o altă echipa cu mari probleme financiare, Academica Clinceni. În rest are doar înfrângeri la scor.


♻️Chindia lui Săndoi nu este o echipa care îi place să joace ofensiv ,dar având în vedere că adversarii de azi joacă doar cu juniori, mă astept să vedem multe goluri. Am găsit o cotă interesantă în oferta Superbet. Pentru minim 2 goluri marcate de gazde în prima repriză bookmakerii ne oferă o cotă de 2.10, care eu zic că merită încercată "single" pe un bilet .Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Târgoviște vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
Gazele marchează peste 1.5 Goluri / R1
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro