Ponturi Pariuri Fotbal Luton Town vs Huddersfield

BETANO

Dragilor, iată-ne ajunși în fața unui nou pariu final dintr-o serie nouă a unui foarte îndrăgit proiect ALL-IN pariuri. Am jucat acest proiect cu un obiectiv foarte clar, acela de a lega 5 pariuri consecutive la cote cuprinse între 1.30 și 1.80. Am legat două consecutive WIN, iar acesta este pasul 3.

Știți foarte bine că pentru a ne mări șansele de câștig, apelăm de multe ori și la pariuri LIVE, atunci când găsim câte o oportunitate bună sau la o cotă mult mai ok decât valoarea prematch. Pentru a primi instant pariurile pe care le plasez LIVE, trebuie să intrați în grupul meu gratuit de pariuri prin mesagerie instant de pe Telegram. Telegram este o aplicație gratuită de mesagerie instant, similară cu Whatsapp. După ce o aveți instalată pe telefon, puteți da CLICK AICI pentru acces în grup.

cota2.ro

Luton Town și Huddersfield Town dispută astăzi, de la ora 21:45, prima manșă a semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Championship. 

Luton Town nu a mai evoluat pe prima scenă a Angliei din sezonul 1991/1992, chiar ultimul în vechiul format, înainte de transformarea în Premier League. Au urmat ani greu, probleme financiare și o cădere până în Conference Premier, aproape de fotbalul amator britanic. Reveniți în Championship, s-au clasat două sezoane consecutive în a doua jumătate a clasamentului. Conducerea i-a acordat încredere galezului Nathan Jones, i-a dat mână liberă, iar acum sunt aproape de „cea mai frumoasă poveste din istoria fotbalului”, cum o numește Jones. Luton a încheiat pe 6 sezonul regular și a prin ultimul loc de play-off. A trăit și câteva umilințe în actuala stagiune, inclusiv un 0-7 contra lui Fulham, chiar în penultima etapă, când aveau nevoie disperată de puncte. 

Huddersfield este la al treilea sezon de după retrogradarea din Premier League. Dacă în precedentele două a avut emoții serioase în privința salvării, acum este văzută cu șanse mari în play-off-ul pentru promovare. A încheiat sezonul regular pe poziția a 3-a, cu 72 de puncte, 7 mai multe decât adversara de astăzi. Artizanul reușitei este tânărul manager spaniol Carlos Coberan, în vârstă de doar 38 de ani. Acesta are la dispoziție un lot extrem de interesant, cotat la 38 de milioane de euro, în care regăsim nume obișnuite cu scenele importante, precum Carel Eiting, Alex Vallejo sau Danel Sinani. 

Huddersfield a câștigat ultimul meci direct cu Luton, scor 2-0, în urmă cu exact o lună. Alte informații și statistici interesante: 

• Luton nu a reușit să marcheze în poarta lui Huddersfield în cele două meciuri directe din acest sezon: 0-0 și 0-2

• Huddersfield a încheiat sezonul regular cu o serie excepțională, 6 victorii și o remiză în ultimele 7 meciuri 

• 64-47 a fost golaverajul lui Huddersfield în prima parte a sezonului. Luton stă mai prost, 63-55

• 4.09 șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Huddersfield, în medie, în acest sezon. Luton ocupă 16 în Championship la acest aspect, 3.40 execuții cadrate/meci

• Huddersfield este a doua cea mai eficientă formație din Championship. 12% dintre ocaziile create în sezonul regular au fost goluri. Doar prima clasată Fulham i-a fost superioară

• 10,356 de locuri este capacitatea arenei Kenilworth Road, gazda meciurilor lui Luton. Așadar, atmosfera nu va fi una sufocantă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Luton Town vs Huddersfield
Pronostic:
X2
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro