Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Alexander Zverev

UNIBET

În decurs de doar o lună, Stefanos Tsitsipas și Alexander Zverev se întâlnesc pentru a 3-a oară în semifinalele unui turneu Masters disputat pe zgură, de această dată la Roma. 

Victoriile au fost împărțite, la Monte Carlo câștigând grecul care ulterior a câștigat și turneul, în timp ce la Madrid a avut câștig de cauză Zverev.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 23 ani, clasat pe locul 5 ATP. El este de ceva timp o certitudine a circuitului masculin și văzut de mulți specialiști drept cel mai bun jucător pe zgură din ultimii ani după Rafael Nadal. Este finalist la Roland Garros, de două ori semifinalist la Australian Open și deținător a 8 turnee ATP. Anul acesta a jucat foarte bine, având titlu la Masters-ul de la Monte Carlo, finală la Rotterdam, semifinale la AO, Acapulco și Madrid și sferturi la Barcelona când a pierdut după un meci extrem de tensionat contra lui Alcaraz. Aici i-a eliminat pe Dimitrov, Khachanov și Sinner, jucători excelenți pe zgură. 

Alexander Zverev este un jucător german de 25 ani, clasat pe locul 3 ATP. La fel ca și adversarul său, Zverev este unul dintre jucătorii de top ai circuitului masculin în ultimii ani, campionul olimpic en-titre, câștigător al Turneului Campionilor, finalist de turneu de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP. Anul acesta nu are momentan niciun turneu câștigat, însă după o perioadă slabă marcată de incidentul de la Acapulco când aproape că a lovit un arbitru, jocul său este într-o creștere evidentă, el ajungând în semifinale la Monte Carlo și în finală la Madrid. Aici a trecut de Baez, De Minaur și Garin, fără să piardă set. 

Având în vedere suprafața de joc de la Roma îl văd favorit pe grec, care se descurcă mai bine pe suprafețe lente, în care își poate pune în valoare mai bine combativitatea în schimburile lungi.  Cei doi s-au întâlnit de 4 ori pe zgură, iar Tsitsipas a câștigat de 3 ori, înclusiv in semifinale la Roland Garros anul trecut. Stefanos face un sezon excelent și cred că va câștiga.  

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Stefanos Tsitsipas vs Alexander Zverev
Pronostic:
Victorie Stefanos Tsitsipas
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro