Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea Londra și Liverpool se întâlnesc astăzi, de la ora 18:45, în finala Cupei Angliei. 

Chelsea, încă deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, este la finalul unui sezon complicat, unul în care a fost măcinată de neașteptate probleme financiare, din cauza sancțiunilor primite de Roman Abramovic, pe fondul războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Londonezii au părăsit Champions League League în faza sferturilor, iar în Premier League vor termina pe 3, departe de lupta la titlu pe care o dau Manchester City și Liverpool. Salvarea stagiunii ar putea veni în finala de astăzi, de pe Wembley, dar Tuchel are destule probleme. Chilwell, Hudson-Odoi și Kovacic sunt accidentați în continuare, iar Kante a fost declarat incert.

cota2.ro

Liverpool are o stagiune infinit mai bună decât adversara de astăzi. A cucerit deja Cupa Ligii Angliei și va disputa ultimul act în Liga Campionilor, împotriva lui Real Madrid. „Cormoranii” par să fi cedat disputa pentru titlu, în fața elevilor lui Guardiola, dar încă pot termina cu 3 trofee, performanță excepțională. Jurgen Klopp are un singur absent important, pe închizătorul Fabinho. Managerul neamț are însă un înlocuitor pe măsură. Conform celor de la The Athletic, Jordan Henderson îi va lua locul în formula de start. 

Liverpool și Chelsea s-au întâlnit și în finala Cupei Ligii din acest sezon. „Cormoranii” au fost net superiori în cele 120 de minute, dar au ridicat trofeul doar după executarea loviturilor de departajare. Alte informații și statistici interesante:

• Liverpool a mai câștigat recent o finală în fața lui Chelsea, Supercupa Europei din 2019, tot după loviturile de departajare

• Liverpool are o ofensivă net superioară lui Chelsea în acest sezon de Premier League, 89 de goluri marcate, față de 73 ale londonezilor

• Liverpool stă mai bine și în apărare. A primit 24 de goluri, în timp ce Chelsea a încasat 31

• Liverpool are 3 fotbaliști în top 7 cei mai buni marcatori din Premier League: liderul Salah, cu 22 de goluri și 13 pase, Jota și Mane cu câte 15 reușite

• cel mai bun marcator al lui Chelsea este Mount, cu doar 11 goluri

• 18.58 ocazii de gol/meci este media lui Liverpool în acest sezon. Chelsea stă mai prost, 15.17 oportunități/partidă

• Jurgen Klopp și Thomas Tuchel au fost față în față de 18 ori în calitate de antrenori. Klopp s-a impus de 10 ori, iar Tuchel doar de 3.

Recomandarea mea de pariere pentru această partidă o puteți vedea în episodul 93 al emisiunii BURSA PARIURILOR



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Liverpool
Pronostic:
VEZI ÎN VIDEO
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 3.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro