Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

1.Voluntari-FCSB

Lupta pentru titlu dintre CFR și FCSB continuă și în penultima rundă de play-off. Campioana la zi joacă duminică acasă cu Craiova, în timp ce FCSB evoluează în București, ”în deplasare”, pe Arena Națională, contra celor de la FC Voluntari. 

cota2.ro

Roș-albaștrii sunt pe 2, cu 52 de puncte, cu două mai puține decât CFR și sunt clar favoriți când joacă în calitate de vizitatori în fața celor de la FC Voluntari. Ilfovenii sunt pe 4, cu 31 de puncte. 

Un lucru este clar: dacă FCSB trece de Voluntari, în ultima etapă va avea loc meciul decisiv pentru titlu, indiferent de ce face CFR contra ”juveților”. 

Golul spectaculos al lui Mamut, din ultimele minute ale meciului din deplasare de la Universitatea Craiova, a adus un 1-0 prețios care s-a constituit în cea de-a cincea victorie la rând cu ”clean-sheet” pentru elevii lui Anton Petrea.

Roș-albaștrii sunt intr-o forma excelenta. Sunt formația cu cel mai bun atac din tot sezonul Liga 1, cu 73 de goluri marcate, dar FCSB este și cea mai productivă formație din Top6, cu 19 goluri înscrise în opt runde. 

  • Voluntari: W D L L W
  • FCSB: W W W W W

Voluntarenii ar putea fi mai degrabă cu gândul la finala Cupei României, programată pe 19 mai. Ilfovenii tocmai ce s-au calificat în ultimul act din competiția surprizelor: miercuri au învins cu 1-0 în returul de la Pitești, după ce câștigaseră acasă cu 2-0, în prima manșă. 

FCSB are prima șansă și dacă luăm în calcul istoricul disputelor directe. Din 15 dueluri ”head-to-head”, roș-albaștrii au un avantaj de 8-3 la victorii. 

2.Roma-Venezia

Roma și Venezia sunt adversare în etapa a 37-a din Serie A, pe Stadio Olimpico, astazi, de la ora 21:45. Un duel cu implicații atât în lupta pentru calificarea în cupele europene, cât și în cea pentru evitarea retrogradării. 

Pe locul 6, la 3 puncte de rivala Lazio și la egalitate cu Atalanta și Fiorentina, Roma trebuie să câștige pentru ca prezența ei în Europa în viitorul sezon să nu ajungă să depindă doar de finala Conference League, în care o va întâlni pe Feyenoord, la Tirana, în 25 de mai. 

De cealaltă parte, în ciuda unui succes dramatic și spectaculos cu Bologna, în runda trecută, Venezia e tot ultima și cu șanse minime să rămână în Serie A. Orice alt rezultat în afara victoriei în capitala Italiei înseamnă retrogradarea matematică, indiferent de ceea ce vor face adversarele sale directe în acest weekend. 

  • Roma: L W D D L
  • Venezia: W L L L L

Roma și-a concentrat toate eforturile din ultima perioadă spre Conference League, iar asta s-a reflectat în rezultatele din campionat. Capitolinii, care la un moment dat își făceau calcule inclusiv pentru Top 4, au luat doar două puncte în precedentele 4 etape, iar acum riscă să rămână în afara Europei în stagiunea viitoare. 

Roma a câștigat 35 de puncte pe teren propriu în actuala ediție de campionat, fiind depășită la acest capitol doar de Inter, Fiorentina și Milan. Cu toate acestea, gruparea giallorossa a înscris doar 25 de goluri pe Olimpico. În plus, golgheterul echipei, Tammy Abraham (15 goluri), nu a marcat în ultimele 6 runde. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Voluntari vs FCSB
Pronostic:
FCSB câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.45
Roma vs Venezia
Pronostic:
1X&0-4g/meci
Cota
1.42
Cota finala: 2.06
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro